To je to što me zanima!

'Luiz nije nimalo napredovao, čak je i gori nego kad je otišao'

Gledao sam sam ga...pa skoro svaki vikend kada je igrao. Ne mogu nabrojati četiri utakmice kada je bio dobar ili, dapače, odličan. Imao je neke očajne poteze, rekao je ugledni francuski novinar Laurens
Vidi originalni članak

Prelazak Davida Luiza iz PSG-a u Chelsea nesumnjivo je jedan od najčudnijih, ali i najvećih iznenađenja ljetnog prijelaznog roka. Ljudi i novinari s Otoka još uvijek pokušavaju otkriti ima li takav potez Chelseajeve uprave ikakvog smisla.

Vatru je dodatno rasplamsao ugledni francuski novinar Julien Laurens (piše za The Guardian, često gostuje na BT Sportu kao stručni analitičar) koji je za BBC Radio rekao sljedeće:

- Svi se sjećaju što mu je Luis Suarez napravio u četvrtfinalu Lige prvaka - počeo je Laurens pa nastavio:

- Dva puta mu je provukao loptu kroz noge i osramotio ga na Parku Prinčeva. Uopće nije napredovao otkad je otišao iz Chelseaja. Vjerojatno se vraća kao još gori igrač nego kad je otišao.

- Gledao sam sam ga...pa skoro svaki vikend kada je igrao. Ne mogu nabrojati četiri utakmice kada je bio dobar ili, dapače, odličan. Imao je neke očajne poteze.

Premotajte na 1:10 za primjer onoga o čemu Laurens govori.

Luiz pred sobom ima proces ponovnog dokazivanja. Neće moći živjeti na staroj slavi, Terry i Cahill neće olako prepustiti svoje mjesto u prvih 11. No možda ga "efekt doma" trgne iz sna i ponovo zaigra kvalitetan nogomet zbog kojeg je i završio u PSG-u. Čeka ga uzbudljiva sezona u Premiershipu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • CFC1 02.09.2016.

    Eh da su novinari jos treneri di bi bio kraj. Samo je jedno jasno da je Luiz u Chleseaju bio odličan stoper. Svaki stoper ima tu i tamo kikseva ali u Chelseaju ih nije bilo, ili ih nije bilo da su uzrokovali gol ili nešto slično. Odličan radnik i mislim da pod Conteom moze biti samo bolji! :D

  • badr hari 02.09.2016.

    Kakav promašaj

  • justEd 02.09.2016.

    jedvaj bog za njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare