To je to što me zanima!

Luka Bebić uložio je pet tisuća kuna u Hajduk Split

Predsjednik Sabora Luka Bebić u centru Zagreba kupio je deset dionica Hajduka i simbolično postao jedan od vlasnika splitskoga kluba
Vidi originalni članak

Bebićev udio u klubu s Poljuda neće se mjeriti u milijunima, nego u nekoliko tisuća kuna.
Predsjednik Sabora je u četvrtak u Splitskoj banci u Zagrebu kupio deset dionica po 500 kuna i tako tek simbolično postao jedan od suvlasnika splitskoga kluba.
Još su četiri dana ostala do kraja roka za kupnju dionica Hajduka, a u Poljudu očekuju još nekoliko velikih ulagača poput Jake Andabaka, koji je uložio deset milijuna kuna.
Ipak, u Hajduku smatraju da će neki od jačih ulagača željeti izbjeći pojavljivanje u javnosti.
- Moguće je da neki ulagači neće željeti medijski popratiti svoje ulaganje, ali će se do utorka svakako znati tko su oni - rekao je glasnogovornik Hajduka Davor Pavić.
Po Splitu se već neko vrijeme priča kako se to u prvom redu odnosi na bogatog splitskog poduzetnika Željka Keruma, koji bi u suradnji sa svojim poslovnim partnerima mogao i premašiti Andabakovo ulaganje u Hajduk.
- Još nagovaram neke svoje prijatelje i poslovne partnere da zajedno uložimo u Hajdukove dionice - najavio je Željko Kerum.
A uz Keruma, kao veliki dioničari spominju se još i tvrtke Dalekovod i Atlantska plovidba, iako nije isključeno da u Poljudu još jednom ne izvuku nekog zeca iz šešira, kao Andabaka, primjerice.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jesenjin 10.10.2008.

    god of war... niko nije ljubomoran na njegovu placu,al jel ovo uredu da daje tako za dionice hajduka???a kad ga traze ljudi,koji nemaju ni za hranu,koji nemogu prehranit svoju djecu,i omogucit im skolovanje,onda se,kako ja to volim reci,pravi Englez....to nema smisla....drzava puno duguje ljudima,i svi se pitaju gdje je taj novac???niko nista nezna,i odjedanput na racun hajduka sjednu milioni...to nemoze ni david copperfield...ako je jedan nogometni klub,ne samo hajduk,nego i dinamo,rijeka,belupa i ostalih,vazan od zivota nekog covjeka,onda je to zaista sramota...toliko se ulaze u te nase klubove,a nikakve koristi,pa dajte onda ljudima te novce,i osigurajte im bolji zivot...zar ne???toliko od mene

  • god of war 09.10.2008.

    amexu,nije da ima za ratu,nego toliko ima da može pola hrvartskim građanima ratu platit(umalo pola),s toga,nemoj se ovdje preseravati s takvim izjavam glupim,jer,ako si ljubomoran na njega tj njegovu lovu,onda barem to nemoraš ovdje tako demonstrirati!

  • amex 09.10.2008.

    Falit će ti za ratu kredita!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare