To je to što me zanima!

Luka Bonačić je opet u HNL-u, novi je trener igrača Zagreba...

Zaintrigirao me poziv Zagreba. Vjerujem da ga mogu dignuti s dna ljestvice, rekao je Luka Bonačić, nekadašnji trener Hajduka kojeg su istjerali bejzbolskim palicama...
Vidi originalni članak

Nakon šest godina Luka Bonačić vraća se u hrvatski nogomet, iz kojeg su ga istjerali bejzbolskim palicama. Nekadašnji igrač i trener Hajduka preuzeo je Zagreb, momčad koja nakon sedam kola ima jednako toliko poraza.

- Zaintrigirao me poziv Zagreba. Vjerujem da ga mogu dignuti s dna ljestvice. Ali znate kako je to u nogometu, zalomi se serija poraza i onda je teško krenuti prema gore - kazao je Bonačić, čiji je zadnji posao u HNL-u, onaj u Hajduku, obilježio brutalni incident. Dva napadača prebila su ga bejzbolskim palicama u predvorju zgrade. Policija ih nikad nije pronašla.

- Odlaskom iz Hajduka riješio sam svoj problem. Iskreno, nisam se ni interesirao u policiji rade li što vezano uz to. Vidite da ne mogu pronaći ni ubojicu ove male Meksikanke. Što bi se oni bavili mojim slučajem?! Za mene je ta priča završila.

U međuvremenu je Bonačić boravio u inozemstvu, uglavnom u Iranu, gdje je vodio Sepahan, Mas Kerman, Foolad...

- Drago mi je da ću ponovno moći voditi treninge na svom jeziku jer je tako puno lakše raditi. Igrači bolje razumiju ono što se od njih traži - kaže Bonačić.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • gringo245 04.09.2012.

    kako sam nacuo dobio je palicom zato sto nije stavljao jelavica u igru,kazem NAVODNO, iako bi se lako dalo provjerit...ali ja sam osobno zato prelijen :)

  • isomiki 04.09.2012.

    samo neka radi svoj posao njegovo je da radi a ne da lupeta ko maks po diviziji on Mršič i Katalinič največa gunđala u HNL-u

  • deyooo13 04.09.2012.

    ako su ga iz Hajduka tjerali bejzbol palicom, kako će ga tek onda Medić iz Zagreba sprašiti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare