To je to što me zanima!

'Luka danas mora zasjati, bez njegove čarolije Real će patiti'

Od 20.45 u domu Atletico Madrida na rasporedu je derbi s Realom, a španjolski mediji izdvojili su sedam zvijezda koje su ove sezone zakazale. Među njima je i Luka Modrić...
Vidi originalni članak

Večerašnji madridski derbi ni za Atletico, niti za Real ne dolazi u idealno vrijeme. I jedni i drugi su u laganoj krizi rezultata, za vodećom Barcelonom zaostaju velikih osam bodova i onaj koji danas izgubi na Metropolitan Wanda stadionu mogao bi se već oprostiti od sna o naslovu prvaka.

Osim na terenu, i jedni i drugi imaju problema i u svlačionici, a po mnogima i u uredima čelnika kluba. Simeone i Zidane pod velikim su pritiskom, momčadi im ne igraju dobro, a glavne zvijezde kluba ove sezone nisu opravdale velika očekivanja navijača, medija, trenera... A u utakmicama poput ove upravo su najveće zvijezde te koje mogu preokrenuti cijelu sezonu. Naravno da nitko od njih nije zaboravio igrati i pobjeda u madridskom derbiju sigurno bio mogla potaknuti tu iskru koja bi rasplamsala vatru u nastavku Primere.

Marca je izdvojila sedam zvijezda iz obje momčadi od kojih se danas očekuje da proigraju, pokažu zašto ih nogometni svijet smatra najboljima i zašto su, na kraju krajeva, u klubovima poput Reala i Atletica. Među njima je i naš Luka Modrić te Cristiano Ronaldo, Benzema, Marcelo, Griezmann, Gameiro i Carrasco.

'Luka Modrić nije na razini koja se od njega očekuje. Bez čarolije hrvatskog čarobnjaka Real pati', piše Marca.

Hrvatski kapetan na laganom je udaru medija već neko vrijeme, a donedavno su mu čak zamjerali da uopće ne razmišlja o Realu već samo o dodatnim kvalifikacijama za SP s Hrvatskom. No, sada kad je i to prošlo, a Luka napunio baterije u domovini, i povratak u Madrid zasigurno je puno slađi. U madridskom derbiju trebao bi igrati od prve minute, no pitanje je hoćemo li na terenu vidjeti i drugog Hrvata, Šimu Vrsaljka kojem Simeone ne vjeruje u zadnje vrijeme.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Blaugrana1984 18.11.2017.

    Ovdje mozdaaaaaa Real uspije zabit, ne vidim način kako ce Atletico zabit gol. Kako se čini 0-0 i lagano opraštanje od borbe za naslov.

  • Kraljevina_Bosna_ 18.11.2017.

    Danas opet bez asista i gola,nista novo za Predasistenka!

  • Josip Joe Milovich 18.11.2017.

    Jedan od dva velikana se večeras oprašta od titule. Možda i oba završi li X-om.

Komentiraj...
Vidi sve komentare