To je to što me zanima!

Luka i Čarli: Jedino što želimo u 2010. je zdravlje

U siječanjskom izdanju magazina Tottenham Hotspur odgovore na pitanja što očekuju u 2010. godini dali su i dvojica Hrvata, Modrić i Ćorluka
Vidi originalni članak

Modrić će 2009. godinu pamtiti po lomu potkoljenične kosti lijeve noge, pa ne čudi da mu je želja u ovoj bila vezana uz zdravlje.
- Divno je vratiti se na teren, tako mi je drago da sam ponovno u momčadi. Dugo sam se radovao 2010. godini jer sam odavno znao ću se baš oko Nove godine ponovno uhvatiti dobru formu. Ono što hoću je igrati nogomet, a želja za sljedeću godinu vezana isključivo uz zdravlje - veli hrvatski veznjak.
Što se Vedrana Ćorluke tiče i njegove želje nisu se odmakle daleko od zdravlja i sreće koju je poželio svojim najbližima, kao i navijačima kluba za kojeg igra zajedno s Modrićem i Nikom Kranjčarom.
- Svake godine gledate na to kako ćete igrati i pitate se kako će se stvari razvijati, ali ono što si najviše želim jest zdravlje, te sreća moje obitelji i mojih prijatelja. Naravno, isto želim i svim navijačima Tottenhama. Neka im se ostvari sve dobro što su zaslužili, te njihovi snovi i ambicije.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • schweppes2 12.01.2010.

    englezi???još nisu čarliju nogu potrli?? samo je pitanje vremena mamu im... dečki puno zdravlja želim... crospurs !!!!!!!!!!

  • gandalf_1 11.01.2010.

    to ste i zasluzili.

  • Alessandro10 11.01.2010.

    To vam i ja želim,puno zdravlja i sportskih uspjeha!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare