To je to što me zanima!

Luka i Mario u akciji: Real ide na Cordobu, Atletico kod Raya

Real Madrid otvara Primeru kod kuće protiv Cordobe (20.00 sati). Atletico igra u gostima kod Rayo Vallecana (22.00). Modrić i Mandžo najavljeni su u sastavima
Vidi originalni članak

Real mora brzo zaboraviti poraz od Atletico Madrida i gubitak španjolskog Superkupa. Madriđanima dolazi gotovo savršen protivnik na otvaranju Primere. 

Od 20.00 sati na Bernabeuu gostuje Cordoba, klub koji je izborio prvoligaško društvo i odmah na startu u ždrijebu dobio putovanje kod europskih prvaka. Real Madrid dobio je zadnjih 27 od 30 domaćih utakmica. 

Modrić i društvo zabili su najmanje dva gola u zadnjih 15 utakmica na Bernabeuu u Primeri. Cordobi se ne piše dobro. Real se želi iskupiti pred domaćim navijačima, jer poraz od Atletica boli...

Mandžo protiv Vallecana

Atletico otvara Primeru na gostovanju kod Rayo Vallecana (22.00). 

Zapravo, neće daleko igrači Diega Simeonea. Rayo je radnički klub na jugoistoku Madrida. Simeone ima na raspolaganju sve igrače, a od prve minute na terenu bi trebao biti Mario Mandžukić, koji je golom na Calderonu srušio Real u Superkupu. Atletico je dobio zadnjih 6 od 7 utakmica protiv Vallecana u svim natjecanjima, a momčad Diega Simeonea neporažena je u zadnjih 12 od 13 utakmica.

Primera, 1. kolo:

  • Real Madrid - Cordoba 20.00
  • Rayo Vallecano - Atletico Madrid 22.00
Idi na 24sata

Komentari 14

  • Mate Gotovac Rab 25.08.2014.

    Pozdrav svim mojim prijateljima na 24 sata. Ovo nece bit moj uobicajen komnetar pun hvalospjeva i komplimenata nogometasu Real Madrida, Luki Modricu. Ovdje sam da bi se ispricao brojnim clanovima zajednice 24 sata koje sam uvrijedio svojim neracionalnim i bezobzirnim ponasanjem. Ovdje sam da bi se i zahvalio tim istim ljudima koji su ukazali na moje nezdravo ponasanje te mi sa velikom dozom strpljenja i brige pokusali objasnit da mi je potrebna pomoc. Trenutak koji je sve promjenio zbio se prosli petak navecer. Nakon poraza Reala i crvenog kartona Luke Modrica dozivio sam zivcani slom te sam u obiteljsko kuci svoje zene napravio napravio mnogo stvari kojih se istinski sramim. Da stvar bude gora moja zena je pronasla 250 slika Luke Modrica, slike na kojima sam mu izrezao oci i cesto se znao pretvarat da sam ja on i da zivim savrseni zivot. Intervencijom policije, ljubaznih djelatnika hitne pomoci i roditelja moje zene odveden sam na mjesto gdje ce mi konacno bit bolje! Nalazim se na predivnom hrvatskom otoku Rabu gdje cu i ostat jos neko vrijeme. Necu prestat s komentiranjem na 24 sata ali do nekih promjena ce doci. Vise puta tjedno cu vas izvjestavat o svom stanju te o mogucem poboljsanju. Utakmice Real Madrida i igre Luke Modrica cu nastavit komentirat ali puno objektivnije, nesto sto prije nisam bio u stanju. Vjerujte kad vam Mate kaze da cu dat sve od sebe da se promjenim i nedao dragi Bog vratim na staro. Ovim se putem zelim ispricat korisnicima(komentatorima):Tolcoat, Inspektor1986, Knoro, Konstador1941, DomagojVeliki, dr.Hiža te Danilo3(hvala ti na podrsci prijatelju). Nemojte zamjerit Mati, sve vas volim i nadam se da se neljutite!

  • Damba03 25.08.2014.

    Ocekivam HRVATSKI vatromet u Spaniji ;-)

  • Marko222_1 25.08.2014.

    Nece Real puno dobit,nece ic vise od 5-0 ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare