To je to što me zanima!

"Luka je imao temperaturu kao Niko Kranjčar prošli tjedan"

Imao je nevjerojatno visoku temperaturu. Bio je vrlo bolestan prošli tjedan. To nam je skratilo mogućnosti. I Kranjčar je prošli tjedan imao sličnih problema, rekao je Harry
Vidi originalni članak

Trener Tottenhamovih nogometaša Harry Redknapp mislio je da će i s kombiniranim sastavom pobijediti kod trećeligaša Stevenagea u osmini finala FA Cupa. To se nije dogodilo pa se pred novinarima morao opravdavati...

Domaćinima na Lamex Stadiumu u remiju bez golova, tvrdi Redknapp, nije mogao suprotstaviti jaču momčad zbog problema koje velik broj njegovih igrača ima s ozljedama i bolestima. Manje-više svi su, kaže mogući budući engleski izbornik, upitni i za nedjeljni gradski premierligaški derbi protiv Arsenala.

- Luka Modrić imao je nevjerojatno visoku temperaturu. Bio je vrlo bolestan prošli tjedan. To nam je skratilo mogućnosti. Ledley King nije bio fizički spreman pa sam ga ostavio na klupi. I Kranjčar je prošli tjedan imao sličnih problema. Normalnim se treninzima priključio tek u nedjelju, na dan utakmice, pa sam ga uveo u drugom poluvremenu - objasnio je Redknapp također dodavši da je Benoit Assou-Ekotto prošlog ponedjeljka oprativnim zahvatom riješio manji problem u trbušnom zidu, dok je Emmanuel Adebayor u petak na treningu iskrenuo koljeno.

- Nadam se da će Benoit biti spreman za nedjelju, no vidjet ćemo kako će stvari teći s Adebayorom. Prestrašili smo se da mu se možda "otvorio" ligament, no čini se da je ipak sve u redu.

Zbog ozljeda su Stevenage također propustili Rafael van der Vaart i Brazilac Sandro. Obojica su upitni za nedjelju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • riba mol 20.02.2012.

    a ja mislio visok tlak kao cico kranjčar

Komentiraj...
Vidi sve komentare