To je to što me zanima!

'Luka je režiser koji može Real voditi do par europskih trofeja'

Hrvatski reprezentativac je pravi režiser i Real Madrid s njim ne da može doći do Decime, već može osvojiti i nekoliko naslova prvaka Europe, napisao je Kicker
Vidi originalni članak

Nogometaši Reala u srijedu će u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka na Santiago Bernabeuu ugostiti dortmundsku Borussiju. Bit će to prilika 'kraljevskom klubu' da osveti prošlu sezonu i ispadanje od 'žuto-crnih' u polufinalu.

Novi susret Reala i Borussije dao je povoda njemačkim novinarima da malo više prostora posvete igračima 'kraljevskog kluba', pa je tako Kicker napravio priču o hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću.

- On nije toliko medijski zanimljiv kao ostali 'Galacticosi', ali je jako važan za igru Reala. Ima više od 90 posto točnih dodavanja po čemu je bolji i od Xabija Alonsa. Povećao je broj asistencija u odnosu na prošlu sezonu, a ima i opasan udarac izvan 16 metara. U prosjeku oduzima šest lopti po utakmica, a u toj kategoriji bolji od njega samo su braniči Reala - piše Kicker.

Nijemci pišu o tome kako Luka konstantno dobiva pohvale španjolskih medija za dobre igre te zaključuju kako on može odvesti Real do nekoliko naslova prvaka Europe.

- Modrić je pravi režiser i Real Madrid s njim ne da može doći do Decime, već može osvojiti i nekoliko naslova prvaka Europe - zaključuje Kicker.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • zokinjo 01.04.2014.

    Koje silovanje članaka o Modriću do iznemoglosti, a realnost je nešto drugo:-)

  • plik 01.04.2014.

    Kolko pisete, ispada da u tom Realu ne igra nitko osim Modrica.. kaj bi tek rebalo pisati onda o Ronaldu ?!? Pa i ja da igram u Realu, bil bi opak.

  • AnđeloTičinović 01.04.2014.

    ma dajte pustite covika na miru,luka je igrac velike klase i da nije toliko dobar sigurno nebi igra u reala i sigurno nebi igra od pocetka protiv barce! a vi sta govorite da se pokaziva samo protiv "slabijih" klubova nemate pojma sta pricate,jer naravno da ce luka protiv "slabijih" igrat bolje jer je vise fokusiran na napad a protiv barce je logicno da ce se fokusirat na defenzivne zadatke! ii jos samo nesto,nemoze on sam nosit real protiv barce do pobjede,protiv takvog kluba svi moraju bit na najvisoj mogucoj razini!¨ZATO HEJTERI IMATE MAHANJE

Komentiraj...
Vidi sve komentare