To je to što me zanima!

Luka je svestran, ali golova mu manjka iako ima sjajan udarac

"Modrić je postao savršen i svestran, oduzima lopte i asistira. Jedino mu manjka golova, a ima odličan udarac. Suigrači i trener bi ga trebali poticati da češće puca"
Vidi originalni članak

Iako Luka Modrić zbog poštede nije igrao u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Kupa Kralja u kojoj je Real pobijedio Espanyol 1:0 i tako potvrdio prolazak dalje, novinare Marce ponovno su mu posvetili prostor.

Novinari španjolskog dnevnika ističu kako je hrvatski veznjak prošao put od zamjene za Xabija Alonsa do sigurnog člana prvih 11 Reala. Ove sezone Luka je igrao u 23 od 28 utakmica, što znači da je odigrao 82 posto utakmica.

- Luka je postao savršeni svestrani igrač koji oduzima lopte i asistira suigračima. Jedino mu manjka golova iako ima odličan udarac. Suigrači i trener bi ga trebali poticati da češće puca - zaključuje Marca.


Idi na 24sata

Komentari 50

  • Crotinho 31.01.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • gabrek 30.01.2014.

    gle evrinu facu xD kao..oh shit! :D

  • Nexe 30.01.2014.

    Da, da slažem se. Trebao bi biti i razigravač i centarfor i golman u isto vrijeme. A onda bi ga j.bali što nije i trener.

Komentiraj...
Vidi sve komentare