To je to što me zanima!

Luka Jović: Gledam svoje stare utakmice i pitam se što mi je?!

Nisam zadovoljan svojom dosadašnjom igrom u Realu. Znam da mogu bolje. Nekada pogledam svoje stare utakmice na YouTubeu, nostalgično je pojasnio zasad ne baš najisplativiji transfer u povijesti Reala...
Vidi originalni članak

Luka Jović (22), srpski napadač, koštao je u ljeto 2019. Real Madrid 60 milijuna eura. Pola godina kasnije učinak novog golgetera je 21 utakmica i jedan gol. 'Nešto mi tu fali', rekao je Zinedine Zidane, a vidi to i sam Jović.

- Nisam zadovoljan svojom dosadašnjom igrom u Realu. Znam da mogu bolje. Nekada pogledam svoje stare utakmice na YouTubeu i mislim si: "Što mi je? Što se sa mnom događa?!" - požalio se mladi napadač pa dodao:

- No, znam da je Real velik klub, da sam ja mlad igrač i da sam ih koštao velikih 60 milijuna eura. Velika su im očekivanja od mene. Nije mi lako. Borim se, igram bez  puno uspjeha, ali nadam se da će se situacija promijeniti.

PLANETA REAL Zidane: Jović? Mi smo Real, on je napadač... Meni tu nešto fali

Nije Jović najbolji madridski 'pick', barem se zasada nije takvim pokazao, vidjet ćemo hoće li se situacija popraviti jer, kako je rekao Zizuo: 

- Mi smo Real, a on je napadač, želim ga vidjeti da zabija. Ovo mu je prva sezona i mi vjerujemo u njega. Zna što mu je činiti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 109

  • darko darko 04.02.2020.

    Srbima bolje ide košarka, pa probaj to.

  • VOLBEAT 04.02.2020.

    Nema bojazni prika... Pa i Luka je bio proglašen najvećim promašajem Kraljeva u povijsti, pa vidi što se dogodilo s njime kada je sve leglo na svoje mjesto...

  • danko1471991 04.02.2020.

    Samo se pokazuje da ne vrijediš te pare, Haaland je za tebe Batistuta i Luiz Ronaldo u jednom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare