To je to što me zanima!

Modrić i Rakitić u najboljoj su momčadi Primere ove sezone

Hrvatske veznjake goal.com svrstao je u birano društvo najbolje momčadi sezone 2013/14. u Primeri. Rakitić i Modrić u momčadi su s Ronaldom, Messijem, Costom
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić i Luka Modrić igraju vjerojatno svoju najbolju sezonu u karijeri. Dva hrvatska dragulja dominiraju u Španjolskoj, a danas je došla još jedna potvrda da hrvatski reprezentativci spadaju u red najboljih veznjaka današnjice. Portal goal.com uvrstio je Rakitića i Modrića u najbolju momčad španjolske Primere u sezoni 2013/14.

'Luka Modrić oduševio je ove sezone, hrvatski veznjak vuče sve konce veznog reda i igre Reala. Nakon prve sezone prepune kritika, u svojoj drugoj sezoni i medije je okrenuo na svoju stranu', piše spomenuti portal o Modriću.

Sevillin kapetan Ivan Rakitić ima fantastične brojke ove sezone. U Primeri je zabio 12 golova te je 11 puta asistirao.

'Još jedan Hrvat našao je svoje mjesto u najboljoj momčadi ove sezone. Ivan Rakitić bio je možda i najbolji veznjak lige u prvom dijelu sezone. Navijači na Sanchez Pizjuanu ga obožavaju, a brojni veliki klubovi diljem Europe snimaju posljednjih mjeseci', piše goal.com.

Uz Modrića i Rakitića u veznom redu su još Bale i Koke. Golman je Navas iz Levantea, a obranu čine Fazio, Godin i Laporte. Napad nije mogao biti jači, Diego Costa, Cristiano Ronaldo i Leo Messi.

  • Momčad sezoneNavas - Fazio, Godin, Laporte - Bale, Koke, Modrić, Rakitić - Messi, Costa, Ronaldo
Idi na 24sata

Komentari 95

  • WOMANIZER 05.05.2014.

    fakat su izvanredni! bog ih blagoslovio da igraju još bolje! :)

  • Alien234 05.05.2014.

    Dominacija Hrvata

  • cro_22 05.05.2014.

    Jedva cekam da vidim jedanastoricu poslije brazila...tamo neka dokazu za svoju drzavu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare