To je to što me zanima!

Luka Modrić igrao, Spursi izgubili doma od Wolvesa

Tottenham je izgubio 1-0 od Wolverhamptona na White Hart Laneu, a Modrić je ušao u 58. minuti. I do kraja nije uspio ništa konkretno promijeniti
Vidi originalni članak

Nenad Milijaš je nabacio iz slobodnjaka s desne strane, Irac Kevin Doyle je skočio i zabio za vodstvo Wolverhamptona na White Hart Laneu. Bilo je to u trećoj minuti, utakmica se još nije ni počela razvijati, a Spursi su već morali krenuti u juriš. Ali nije išlo, 50-ak minuta su bezuspješno pokušavali slomiti otpor Wolvesa.
- Luka, zagrij se, ulaziš! - rekao je Modriću trener Harry Redknapp. Planirao je Luki dati minutažu u ovoj utakmici, ali sigurno nije ni pomišljao da će ga njegov najbolji igrač morati izvlačiti u domaćem okršaju sa autsajderom.
Na njegovu žalost, iza Modrića je više od stotinu dana stanke, toliko dugo nije zaigrao u službenoj utakmici. I to se vidjelo, nije mogao pokrenuti momčad onako kako to radi kad je u punoj formi. U šestoj minuti sudačke nadoknade izborio je prekršaj na rubu šesnaesterca, no Huddlestone je pogodio sam u živi zid. Bila je to posljednja u nizu prilika za Spurse, nekoliko desetaka sekundi kasnije počelo je slavlje Wolverhamptona na centru igrališta...
Niko Kranjčar je slavlje gostiju gledao s klupe, izašao je iz igre u 78. minuti i prepustio mjesto Meksikancu Giovaniju Dos Santosu. Vedran Ćorluka je držao svoj desni bok, a za gol nije krivac. Doyle je 'preskočio' Michaela Dawsona.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Q-bit 12.12.2009.

    @popolo popio si krivih lijekova

  • Siljota 12.12.2009.

    Popolo ti si kreten

  • Popolo 12.12.2009.

    ma taj luka modrulj je najgori igrač kaj ga je hrvatska imala

Komentiraj...
Vidi sve komentare