To je to što me zanima!

Modrić nakon poraza: Moramo razgovarati. Ovo je šok za nas

Imamo ogromnu kvalitetu, ali moramo bolje igrati, zaboraviti na Rusiju i fokusirati se na ono pred nama. Suparnici su napaljeniji na nas, svaka će utakmica biti jako teška, rekao je Luka Modrić
Vidi originalni članak

Nismo odigrali na našem nivou, zato smo izgubili. Utakmica je bila izjednačena, ali njihova želja i veća agresivnost ih je nagradila. Protiv Azerbajdžana smo se nekako provukli, ovo je sad novi šok za nas, rekao je kapetan Luka Modrić nakon 2-1 poraza od Mađarske u kvalifikacijama za Euro 2020. godine.

- Moramo biti puno bolji jer ovo nije naša razina. Teško mi je ulaziti u dublje analize. Dobro smo otvorili, pa se opustili, počeli igrati alibi igru i dopustili im da se vrate. Prvi ih je gol digao i postali su još agresivniji, a mi nismo uspjeli uspostaviti svoju igru - kaže Luka.

PORAZ OD MAĐARSKE Igrači: Sad treba pokazati da ono u Rusiji nije bilo slučajno

Najavio da će biti ozbiljnih razgovora unutar svlačionice.

- Još smo vrućih glava pa nismo pričali, bolje da to ostavimo za neki drugi dan. Ali sigurno ćemo razgovarati. Moramo se svi poboljšati jer ako ovako nastavimo, imat ćemo velikih problema. Ako se ne plasiramo na Euro, bit će to katastrofa. Nije ovo sad tragedija, ali moramo bolje. Trebamo ostati skupa, pokazali smo da imamo sposobnost i snagu da budemo Hrvatska kakvu svi očekujemo.

KOMENTAR Opet nismo izgledali kao drugi na svijetu, sad je stigla kazna

- Imamo ogromnu kvalitetu, ali moramo bolje igrati, zaboraviti na Rusiju i fokusirati se na ono pred nama. Suparnici su napaljeniji na nas, svaka će utakmica biti jako teška - dodao je Luka.

POGLEDAJTE VIDEO: Dalić nakon poraza

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 158

  • 25.03.2019.

    linda nam u zalosti kud ce na izlet. .nasi ce bit 4 u skupini

  • Logčno 25.03.2019.

    Ovaj "najbolji na svijetu" svako malo izjavljuje kako "trebaju razgovarati". Izjavljije to i po Španjolskim novinama po pitanju Realovih igara, a sad ista s**nja izjavljuje za reprezentaciju. Pa jeli ON najbolji na svijetu, jeli on "glavni motor" i vođa Reala i reprezentacije ? Šta nije "razgovarao" nakon Azerbejđana, kakav je on to kapetan, kako motivira suigrače ? ON bi trebao biti PRIMJER svima na terenu a on se prvi "vuče" ko baba po terenu. Treba razgovarati, treba ON najprija razgovarat sa ogledalom.

  • bubleha 25.03.2019.

    Pod br. 1. Kaliniću dati nogom u dupe i odstraniti iz Reprezentacije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare