To je to što me zanima!

'Luka Modrić još uvijek ne igra kao za reprezentaciju'

Christopher Davies, ugledni britanski kolumnist, analizirao je razloge preokreta u igri Tottenhama otkako je klupu preuzeo Harry Redknapp
Vidi originalni članak

Pobjeda protiv Boltona 2-0 bila je odličan početak. No nakon onih 4-4 protiv Arsenala u srijedu čovjek se zapita: Dovraga, je li taj Redknapp toliko dobar trener ili je Juande Ramos toliko loš, piše u svojoj kolumni iskusni novinar Christopher Davies. Zanimljivo je i njegovo viđenje raspleta utakmice na Emiratesu:
- Kada bi morali staviti kuću da jedna momčad neće ispustiti dva gola prednosti u zadnje dvije minute, najsigurnija oklada bio bi Arsenal. No da ste to napravili sada biste bili beskućnik.
Davies ogled Arsenala i Tottenhama na Emiratesu naziva 'jednom od najspektakularniji u 16 godina Premier lige', a osvrnuo se i na neke igrače. Među ostalima, i na Luku Modrića.
- Iako Luka Modrić još uvijek za Tottenham ne igra onako kako igra za Hrvatsku, veznjak Spursa izgleda kao da se konačno oslobodio okova i prilagodio životu u engleskom nogometu - piše Davies u svojoj kolumni. Osim na Modrića, osvrnuo se i na još jednog igrača koji je 'procvjetao' nakon dolaska Redknappa.
- Niti jedan igrač nije profitirao Redknappovim dolaskom kao David Bentley. Nakon što je došao iz Blackburna izgledao je potpuno izgubljeno, a sada igra kao igrač kakav on doista i jest.
I dok ga je Bentley oduševio, za Brazilca na golu Spursa Heurelha Gomesa Davies nema previše lijepoga za reći.
- Gomes je golman koji u nekim trenucima izgleda kao da je alergičan na loptu... - kaže ugledni novinar.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Bole top 01.11.2008.

    luka vođa,lol,nemojte me nasmijavat,pojest ce ga englezi

  • debeliXXL 31.10.2008.

    Nikad ni neće

  • torca_zg 31.10.2008.

    ma luka ce bit vođa tamo ja sam siguran u to.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare