To je to što me zanima!

Luka Modrić kao polušpica u idealnoj momčadi kola

Hrvatski veznjak u redovima Tottenhama jedini je igrač u postavi Goal.coma koji dolazi iz momčadi koja je izgubila u 18. kolu Premiershipa
Vidi originalni članak

Njegova momčad je izgubila, što je prava šteta, budući da je omaleni Hrvat odigrao vrhunsku partiju. Osim što je zabio jedini Tottenhamov gol, tijekom cijele utakmice davao je ton igri svoje momčadi, stoji u objašnjenju odluke novinara Goal.coma da uvrste Luku Modrića u idealnu momčad 18. kola Premiershipa. Luka je jedini igrač u ovoj jedanaestorici koji dolazi iz momčadi koja je izgubila, njegovi 'suigrači' odreda su slavili protekloga vikenda.
Ugledni nogometni portal posložio je momčad u sustavu 3-4-1-2, a Modrić je u tom sastavu ovaj '1', na poziciji polušpice. Kada bi ova momčad ikada zaigrala zajedno, Luka bi loptama 'hranio' Bobbyja Zamoru iz Fulhama i Bennyja McCarthyja iz Blackburna. Još su dva igrača u ovoj postavi iz Fulhama (Hangeland i Bullard), a dvojicu imaju i Blackburn i Aston Villa. Ostatak momčadi dolazi iz Sunderlanda, West Bromwicha i Boltona.

IDEALNA MOMČAD GOAL.COMA
Friedel (Aston Villa) - Nelson (Blackburn), Hangeland (Fulham), Laursen (Aston Villa) - Malbranque (Sunderland), Bullard (Fulham), Morrison (WBA), Taylor (Bolton) - MODRIĆ (Tottenham) - Zamora (Fulham), McCarthy (Blackburn).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare