To je to što me zanima!

Luka Modrić: Manchester je prilika da se svima dokažem

Ne mogu dočekati utakmicu protiv Manchester Uniteda. Bit će to prilika da se svima dokažem. Hala Madrid!, napisao je na Twitteru Modrić, koji čeka svoju priliku
Vidi originalni članak

Nakon dvije pobjede u El Clasicu unutar samo četiri dana Real Madrid se okreće puno ozbiljnijem izazovu, koji bi trebao odlučiti uspješnost ove sezone. S obzirom da je prvenstvo izgubljeno, a potencijalno osvajanje Kupa kralja nema toliku težinu, momčad Josea Mourinha sve je bacila na osvajanje Lige prvaka.

Nakon prvih 90 minuta sa Santiago Bernabeua sve je ostalo otvoreno 1-1 remijem, a pobjeda ili remi od 2-2 naviše na Old Traffordu, izbacio bi Manchester United u osmini finala.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić nakon asistencije za pobjedu protiv Barcelone za vikend, nestrpljivo čeka svoju priliku u večerašnjem susretu.

"Ne mogu dočekati utakmicu protiv Manchester Uniteda. Bit će to prilika da se svima dokažem. Hala Madrid!", napisao je Modrić na svojem Twitter profilu.

Još je neizvjesno hoće li Modrić krenuti od prve minute ili s klupe, no dobije li priliku, sasvim sigurno će ponovo htjeti pokazati svoju kvalitetu Sir Alexu Fergusonu, koji je u nekoliko navrata htio dovesti svojeg miljenika iz Tottenhama.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • LAW_2 05.03.2013.

    i ja bi volio da zaigra zato sto sam navijac MACESTERA

  • crni ireland 05.03.2013.

    VECERAS ROBIN IGRA UTAKMICU ZIVOTA!

  • chelseaMG 05.03.2013.

    luka to ti je dvosmjerna ulica. možeš odigrati odlično i svi će te voliti. ali možeš odigrati loše i nešto kiksati, real ispasti, a ti nikad poslije ne možeš popraviti svoj status. tako da ti je to sve lutrija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare