To je to što me zanima!

Luka Modrić među deset mladih zvijezda Eura 2008.

Benzema, D. Silva i Aquilani samo su dio društva koje su komentatori Eurosporta naveli kao velike nadolazeće zvijezde. Među njima je i naš Luka...
Vidi originalni članak

Hrvati puno očekuju od ovog igrača, koji se munjevitom brzinom prometnuo u ključnog čovjeka u ostvarenju njihovih ambicija. Jedan je od tehnički najjačih igrača u Bilićevoj momčadi. Neka dodavanja iz njegova repretoara većina drugih igrača može samo gledati, o Luki Modriću je napisao komentator Eurosporta. Odmah potom, uslijedio je jedan od ljepših komplimenata koji nogometaš u ovom trenutku može dobiti.
- Modrić je vrlo sličan Leu Messiju - kaže Eurosport i dodaje:
- Mnogi su ga uspoređivali s Johanom Cruyffom, u prvom redu zbog njegove brzine i okretnosti. Baš su te karakteristike razlog što je u prednosti pred fizički snažnijim igračima.
Luku je Eurosport smjestio u doista respektabilno društvo. Prije četiri godine, uoči EP-a u Portugalu, napravili su sličan popis i na njega stavili Cristiana Ronalda, Petra Čecha i Waynea Rooneya. Dakle, ljudi znaju prepoznati kvalitetu. Već je dokazana kvaliteta Karima Benzema, a puno pozornosti privlači talijanski veznjak Alberto Aquilani.
- On bi mogao postati najbolji nogometaš svijeta - o suigraču iz reprezentacije kaže Gianluigi Buffon.
Nijemac Mario Gomez iz Stuttgarta također je među desetoricom, kao i ljevak Valencije i Španjolske David Silva. Velika karijera navodno je i pred Akinfeejevim (Rusija), Feninom (Češka), Moutinhom (Portugal), Hofferom (Austrija) i Torosidisom (Grčka).

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Hitman_9 06.06.2008.

    Sasvim zasluzeno. Decko rastura. Taj ce vrlo brzo da bude lansiran među tri najbolja u svijetu

  • user_20742 06.06.2008.

    pletikosa!?! ahahaha daj budi realan...modric mooozda,kranjcar tesko...ali plete XD

  • torcida_4ever 06.06.2008.

    po meni su u top ten svih igraca su najbolji-pletikosa,kranjcar i modric

Komentiraj...
Vidi sve komentare