To je to što me zanima!

Luka Modrić ne igra u srijedu protiv Borussije u Dortmundu?

Izgleda da je Real skupo platio prvenstvenu subotnju pobjedu protiv Betisa od 3-1. Ozlijedio se na tom ogledu Luka Modrić i morao je izaći s travnjaka u 62. minuti
Vidi originalni članak

Madridski Real još uvijek nije službeno potvrdio vijest, ali izgleda prilično vjerojatno da hrvatski nogometaš Luka Modrić neće nastupiti u srijedu kada Real u Dortmundu protiv Borussije igra prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka...

Izgleda da je Real skupo platio prvenstvenu subotnju pobjedu protiv Betisa od 3-1. Ozlijedio se na tom ogledu Modrić i morao je izaći s travnjaka u 62. minuti.

I dalje se obavljaju liječnički pregledi, a u pitanju je ozljeda lista desne noge. Neki španjolski mediji su, pak, tijekom nedjelje pisali kako je Modrićev nastup u srijedu pod upitnikom, dok su neki francuski mediji izvještavali o sigurnom izostanku Modrića u tom ogledu. Pitanje je koliko su informacije vjerodostojne, jer ipak se čeka što će službeno reći sam klub.

Inače, na tom se ogledu nije ozlijedio samo Modrić. Već je u 16. minuti travnjak napustio Marcelo zbog bolova u bedrenom mišiću. Njegova situacija je još ozbiljnija, budući da su neki izvori po pitanju Brazilca maknuli upitnik kada je nastup u pitanju, odnosno, na njega gotovo sigurno Jose Mourinho neće moći računati u prvoj utakmici protiv Borussije.

Messi normalno trenirao i u subotu, igra sigurno u Münchenu

Već u četvrtak je najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi odradio normalno gotovo cijeli trening Barcelone, a još je bolje fizički podnio sve zadatke i tijekom petka i subote...

Kako stvari stoje, trenutačno ne postoji niti jedna prepreka za Argentinčev normalan nastup u utorak, kada će Barcelona u Münchenu protiv Bayerna odigrati prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka.

Podsjetimo da je u prvom četvrtfinalnom ogledu Lige prvaka, kod PSG-a, Messi ozlijedio bedreni mišić desne noge. Nakon toga je zaigrao pred kraj uzvratnog ogleda protiv istog suparnika, makar tada nije bio posve spreman.

Zbog predostrožnosti je Messi propustio prvenstveni ogled u subotu, kada je njegova Barça jedva dobila domaću utakmicu protiv Levantea (1-0, gol Fabregasa u 84.). Inače, mogao je već tada Messi nastupiti, izvještavali su španjolski mediji, no Barceloni je daleko bitnije da najbolji svjetski nogometaš potpuno spreman dočeka veliki okršaj s Bayernom. To će se i dogoditi...

Idi na 24sata

Komentari 50

  • mcjvc1 21.04.2013.

    Rugoba ne bi igrala ni tako ni onako.

  • audi a3 21.04.2013.

    Modrić če se vratiti za uzvrat :)))

  • LebronPetrovic 21.04.2013.

    U Realu je u vezi konkurencija ko u Bayernu u napadu ! Tek iduće godine ako ostane Modrić će dokazat da je možda i najbolji all-round vezni igrač na svijetu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare