To je to što me zanima!

Luka Modrić od Real Madrida dobio sat koji vrijedi 30.000 €

PREMIJA Osim 600.000 eura, koliko je dobio svaki igrač Reala za osvajanje Lige prvaka, klub im je poklonio skupe satove s ugraviranim imenom i prezimenom...
Vidi originalni članak

Kazaljke i okvir su od 18-karatnog zlata, dok je remen od krokodilske kože. Model je Radiomir Panerai GMT Oro Rosso, a stoji 30.000 eura.

Takav sat dobili su igrači Reala na dar od čelnika kluba. Inače, sat koji sad nosi Luka Modrić inspiriran je dizajnom koji je 1936. godine napravljen za talijansku kraljevsku mornaricu. 

Osim zlata, sat sadrži kristale i safire, a krasi ga posebna elegancija i sofisticiranost. Na poleđini je ugraviran natpis “Campeones UCL 2014.”, odnosno prvaci Lige prvaka. Ispod toga je ime i prezime vlasnika sata. Igrači Reala bili su, tvrde čelnici kluba, oduševljeni darom te su već sljedeći dan na trening svi došli s novim darom vrijednim 30.000 eura.

Remen od krokodilske kože može se promijeniti, igrači su mogli odabrati smeđu, boju pijeska ili crnu varijantu, a većina je odabrala smeđu.

No osim auta i sata, klub je pripremio i posebnu nagradu osvoje li Svjetsko klupsko prvenstvo koje počinje za pet dana.

Idi na 24sata

Komentari 192

  • crobern 05.12.2014.

    Najbolji u svojoj struci zarade toliko i to je legitimno. najbolji doktor, najbolji kirurg, najbolji glumac, pjevac, tekstopisac, menadzer, ceo, itd. Uz to su igraci, naprimjer reala, izlozeni jebenoj javnosti. nemaju privatnost ni najmanje. zato prestanite bit zavidni i prestani te kukat. decki su zasluzili. zato vi imate privatnost koju oni zele, al koju si nemogu kupit..

  • Herzog(315178) 04.12.2014.

    Za toliko novaca iskovalo bi se 10 Modrića !

  • bbbdado 04.12.2014.

    A koliko je Dr Ivo sakupio satova , pa ga ne blatite kao Luku

Komentiraj...
Vidi sve komentare