To je to što me zanima!

Luka Modrić od siječnja s Eduardom u Arsenalu?

Britanski list The People u tekstu o transferima najavio Modrićev dolazak na stadion Emirates u siječnju. Jedino nisu sigurni odakle dolazi...
Vidi originalni članak

U zimskom prijelaznom roku Manchester United dovest će norveškoga “klinca”, petnaestogodišnjeg Joshuu Kinga, a Arsenal će sve pokušati kako bi njegov dres obukao Luka Modrić, piše u listu The People. No autori nisu baš najupućeniji u adresu Lukina stanovanja pa su kao njegov klub naveli kijevski Dinamo.
- Dinamo Kijev ostat će bez važnog igrača - nastavljaju autori. Nije tajna da je Dinamov kapetan vrlo blizu izlaznim vratima, što je nakon pobjede u Amsterdamu potvrdio i Čale.
- Igramo sjajno, šteta što ćeš morati otići - prišapnuo je Hrvoje Čale kapetanu. Za Modrića je u srpnju ove godine ponudu vrijednu 25 milijuna eura poslao ukrajinski Šahtar, no Luka je odbio napustiti klub.
- Ne želim ići. Želim u klubu ostati još barem šest mjeseci - rekao je Luka na pripremama u Kapfenbergu. U međuvremenu gledao ga je direktor Chelseaja Frank Arnesen.

LUKU ŽELI I LIVERPOOL?
U stranim medijima je doista puno nagađanja o novoj destinaciji hrvatske zvijezde. Nekolicina medija tvrdi kako je za Modrića zainteresiran i menadžer Liverpoola Rafael Benitez. Kako se čini, Dinamov kapetan će u siječnju moći birati gdje želi igrati, jer niz potencijalnih klubova sve je duži...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dubizg 22.10.2007.

    Prvo Eduarda pa sad Modrića pa onda kad ispadnu iz evrope Mamić će opet po novinarima!!!! I ko je kriv za to??? Sanjaju o evropi a prodaju sve dobre igrače!!!! E stvarno je... takav nogomet!!!!!

  • Xenci 22.10.2007.

    Ajmo Luki...i na tebe će doći red,kao što je došao na Eduarda....sretno

  • Hansov mali 22.10.2007.

    Oni prodaju suha drva, a Maminjo Modrića. Mislim da će ovaj drugi bolje proći financijski.

Komentiraj...
Vidi sve komentare