To je to što me zanima!

Luka Modrić priznao: Imamo još dosta toga za popraviti...

Prva utakmica protiv Izraela i prvo poluvrijeme večeras. To je bilo dobro. Ne želim tražiti alibije, ali dosta smo putovali i snimali reklame i to je ostavilo traga, rekao je Luka
Vidi originalni članak

Prvo poluvrijeme je bilo dosta bolje. Bili smo bolji od Mađarske, a u drugom smo pali fizički što su Mađari iskoristili i zaslužili su remi, rekao je Luka Modrić nakon 1-1 u Budimpešti.

Hrvatska je sakrila loptu Mađarima u prvom dijelu. Mandžukić je zabio za 1-0, ali u drugom poluvremenu smo bili blijedi i bezidejni.

- Po meni rezultat je realan. Što se tiče promjene sustava, izbornik isprobava varijante i ovo će mu pomoći da vidi što trebamo popraviti. Sigurno je da imamo dosta toga za popraviti da bismo bili bolji - rekao je Modrić, a na pitanje da ocijeni ova dva nastupa, Luka je iskreno rekao:

- Solidno. Prva utakmica protiv Izraela i prvo poluvrijeme večeras. To je bilo dobro. Ne želim tražiti alibije, ali dosta smo putovali i snimali reklame i to je ostavilo traga na nama - dodao je Modrić.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • darko031 28.03.2016.

    Zašto Čaćić ne zove Kramarića ??

  • _fzd_ 27.03.2016.

    od 2000te popravljamo svoju igru, nikako da docekamo popravak

  • POTPEC 27.03.2016.

    I ova utakmica samo dokazujeko koliko lošeg trenera imamo i koliko se on trudi skupa sa svim čelnicima HNS-a uništiti ovu reprezentaciju. Koliko god imali vrhunskih igrača po stranim klubovima, i skoro još toliko u našim domačim klubovima mi u dvi utakmice protiv jednog očajnog i osrednjeg protivnika jedva ostvarimo pobjedu i remi. Kad ovako sada igramo kako čemo na euru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare