To je to što me zanima!

Luka Modrić progovorio: Želim igrati samo u Realu iz Madrida

Španjolski AS donosi naslovnicu s fotografijom Luke Modrića i njegovom izjavom kako želi samo u Real Madrid. Izvori bliski Luki tvrde kako je transfer pitanje dana...
Vidi originalni članak

Španjolski mediji pišu kako je transfer Luke Modrića u madridski Real pitanje dana. Sportski dnevnik AS u svojem tiskanom izdanju donosi naslovnicu s fotografijom Luke Modrića i njegovom izjavom: 

- Želim igrati samo u Real Madridu.

Izvori bliski Luki tvrde kako je transfer pri samom kraju te da Modrićev klub odugovlači.

- Sve je riješeno. Luka i Real su se dogovorili. Spursi odugovlače, ali neće još dugo. Sve će biti gotovo ubrzo - rekao nam je izvor blizak Luki Modriću.

Španjolska Marca piše kako hrvatski veznjak neće biti prijetnja za prvih 11 Reala te da će svoju priliku tražiti s klupe. 

- On može igrati na poziciji Xabija Alonsa ili Khedire, a u sustavu 4-2-3-1 može igrati ofenzivnog veznog. Može i na lijevoj strani, ali tamo nije toliko dobar kao u sredini - rekao je Robert Jarni u intervjuu za AS.

Marca je još prije pisala kako je predsjednik Reala Florentino Perez nakratko stopirao transfer Luke Modrića u "kraljevski klub" dok ne proda Kaku. 

Idi na 24sata

Komentari 114

  • rox123 12.07.2012.

    35 milijuna nije mala lova... ne bi dao toliki novac ako ce ga stavit na klupu :) ali pomisao da igra umjesto Alonsa... to ne moze nikako... alonso preveliki igrac iskusan ima ugled u realu tako da to bas i nece ici... to mjesto khedire je najzastupljenije mada previse je to defanzivna pozicija za njega... u 4 2 3 1 pozicija ofanzivnog veznog je najidealnija... Mourinho ima visoko misljenje o njemu tako da vjerujem da ce mu dati priliku da se dokaze ... a i spanjolska liga i taj stil igre mu odgovara... vjerujem da ce to ici.. naprijed Luka! :D

  • Yassa 10.07.2012.

    njemu se nemože pomoći nije svijestan svog znanja.

  • Banjaluka Boy 10.07.2012.

    i ja bih želio biti kapetan Bele Ladje , al puste želje ostadoše prazne -_- :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare