To je to što me zanima!

Luka Modrić prvi put je u momčadi kola Premier lige

Veznjak Tottenhama konačno je pokazao zašto je plaćen 21 milijun eura. Protiv Boltona je zadivio novinare, koji su ga uvrstili u momčad kola
Vidi originalni članak

Reporteri britanskog tabloida Daily Mirror birali su momčad devetoga kola Premiershipa. Prvi put od svog dolaska na Otok u momčadi kola našao se i hrvatski reprezentativac Luka Modrić. Odlična Modrićeva igra poklopila se sa smjenom trenera Ramosa i sjedanjem na klupu iskusnog Harryja Redknappa. I kao da je ta šok-terapija koristila Spursima, a posebno Luki, koji je na susretu protiv Boltona izabran i za igrača utakmice. Razigravao je svoje suigrače, asistirao, pucao i vukao sve konce igre kod Spursa. Čak je i novom treneru bila dovoljna samo jedna utakmica da ocijeni kako je Modrić čudesan s loptom u nogama. U obrazloženju uvrštavanja Luke u momčad kola novinar Mirrora piše: "Luka Modrić kao da je izvukao najveću korist iz smjene trenera Juandea Ramosa. Bilo ga je po cijelom terenu, a njegova dodavanja bila su iznimno inteligentna."
Od poznatijih igrača uz Luku su se u momčadi našli Liverpoolov branič Jamie Carragher, Emanuel Adebayor iz Arsenala i fantastišni Brazilac Robinho, koji je ovo kolo postigao hat-trick.

MOMČAD 9. KOLA PREMIERSHIPA:
Howard (Everton) - Warnock (Blackburn), Carragher, Agger (Liverpool), Clichy (Arsenal) - Richardson (Sunderland), MODRIĆ (Tottenham), Ashbee (Hull), Agbonlahor (Aston Villa), Adebayor (Arsenal), Robinho (Man. City)

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mlinac 27.10.2008.

    ma treba imat frizuru ko bole-top. hehe

  • M.A.S.H 27.10.2008.

    a tvoja frizura je lipa bole...

  • Bole top 27.10.2008.

    bilo bi bolje luku vidjeti osisanog,mislim da bi mu bolje stajalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare