To je to što me zanima!

Luka Modrić putuje na Euro sa svega četiri slobodna dana...

IZBORNIK NA FINALU Ante Čačić 28. svibnja ide na finale Lige prvaka u Milano sa željom da veliki Real Madrid, za kojega igraju reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić, osvoji titulu
Vidi originalni članak

Za devet dana Ante Čačić objavit će popis igrača za Europsko prvenstvo u Francuskoj. Dakle, 16. svibnja će izbornik priopćiti na kojih 25 igrača računa. Pripreme bi trebala početi 23 igrača, a kasnije će se priključiti finalisti Lige prvaka Modrić i Kovačić.

- Pozvat ću dva igrača u polju više jer će se Luka i Mateo priključiti kasnije - kaže nam izbornik.

Prošlog je vikenda završio svoju turneju. Razgovarao je s Vedranom Ćorlukom u Moskvi.

- Želi se odmah priključiti pripremama, traži da od prvog dana bude s ostatkom momčadi. Neće ići na odmor, ali naravno da će prvih nekoliko dana trenirati po posebnom programu - rekao je Ante Čačić, koji s “kockastima” pripreme za Euro u Francuskoj počinje 20. svibnja u Zagrebu.

Tri dana kasnije planiran je odlazak na Sveti Martin na Muri.

U Međimurju će Hrvatska boraviti do 27. svibnja, kad će u Koprivnici odigrati prijateljsku utakmicu protiv Moldavije.

Igrači će 28. svibnja dobiti slobodan dan.

- Taj dan idem na finale Lige prvaka u Milano. Nadam se da će Luka i Mateo otići do kraja. Neće biti problem što njih dvojica neće biti na jednom dijelu priprema. Pa nije problem Modrića ukomponirati u momčad - kaže nam Čačić i dodaje:

- Njih će dvojica nakon finala Lige prvaka dobiti četiri slobodna dana.

Luka Modrić i Mateo Kovačić bi se tako ostatku momčadi trebali priključiti 2. lipnja u Rovinju. Hrvatska 4. lipnja igra protiv San Marina na Rujevici u Rijeci, a u Francusku se putuje 7. lipnja.

- Manje-više znam gotovo sve putnike na Euro. Imam još samo poneku dvojbu - rekao je Ante Čačić, koji očito u glavi ima 23 igrača koja vodi u Francusku na Europsko prvenstvo. Samo da sad ne bude ozljeda.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • bax212 08.05.2016.

    al je modric nenadjebiv, on doda nekad svom igracu , on dodaje nekome loptu, i tako sa dvije asistencije u karijeri, on je najbolji igrac svijeta, i on ce cak u LP pokupit sve simpatije, jer ce svi gledat samo njega kako dodaje prvom do sebe, i kasnije ide neki havalospjev o modricu, u fazonu stadio je na nogama, modric bolji od zidana, modric je matun .....

  • Exterminator 07.05.2016.

    Servijadija se ne natječe na EP pa ih ne boli glava kako će daleko dogurati hehehe ...njih muči Republika Kosovo :-))

  • dado4 07.05.2016.

    Velika molba u moje ime i u ime velikog dijela hrvatskih navijaca da se gospodin Ante Čačić zamoli da pozove i izmiri odnose sa Dejanom Lovrenom i pozove ga na Euro. Mislim da bi smanjio pritisak na sebe i ostale igrace. Naprotiv bi mozda dobio pozitivnu atmosferu u repki sa tim potezom, jos jednom molimo da nas sviju razveseli o obraduje sa tim potezom. Hvala

Komentiraj...
Vidi sve komentare