To je to što me zanima!

Luka Modrić: Reći ću vam sve kad za to dođe vrijeme

Luka Modrić nije izgledao pretjerano sretan što će na kraju ipak ostati u Dinamu. Nije želio sada ništa pričati i tražio je samo mir
Vidi originalni članak

Dan nakon što je Zdravko Mamić objavio da Luka Modrić ne ide nikamo, Dinamov kapetan bio je najtraženija osoba u Hrvatskoj. Mir je u nedjelju ujutro pokušao pronaći u zadarskoj katedrali Svete Stošije, kamo je oko 11 sati došao s nekoliko prijatelja na misu. Najprije je prošetao Kalelargom, središnjom gradskom ulicom, i ušao u katedralu. Nakon što je odslušao misu, koju je predvodio zadarski nadbiskup Ivan Prenđa, Luka je pokušao nekako izbjeći novinare.
– Nemam što i ne želim ništa govoriti. Reći ću vam sve kad za to dođe vrijeme. Molim vas, pustite me na miru – kratko je kazao Luka, na čijem se licu ocrtavalo nezadovoljstvo velikim brojem novinara. Svjestan da je u nedjelju bio definitivno najtraženija osoba u Hrvatskoj, Luka nije pobjegao glavom bez obzira. No javnost je ipak ostala prikraćena za neke odgovore. Nije želio ništa reći o tome je li zadovoljan ostankom u Dinamu. Samo je rekao da će se priključiti pripremama 7. siječnja te da će novu godinu dočekati u Zadru. Dok je od katedrale išao prema svojem automobilu, parkiranom pokraj mosta, građani su izlazili iz kafića da ga pozdrave. Nije se više obazirao na nastojanja novinara da nešto izvuku iz njega. Luka je svima zaželio sretnu novu godinu i odvezao se u BMW-u.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Di1 31.12.2007.

    Pa po vašoj slici se i ne vidi da je ljut i žalostan,neka je ostao jer je on jednostavno dinamova legenda,Luka Bog ti dao sve zdravlje i sreću u Novoj 2008,te veličanstveni prijelaz u bezvremensku Barcelonu.A u međuvremenu raznesimo hajduka još koji put.....dinamo zauvijek.

  • udrugabu 31.12.2007.

    \" Odluka o ostanku u Dinamu mogla bi biti fatalna za karijeru Luke Modrića. Mamić kaže da ni jedna ponuda nije bila ispod 50 milijuna eura. To je senzacija. Ali ja predobro poznajem svog kuma. Ma, da je bilo ponuda od 50 milijuna eura, on bi preplivao La Manche s Modrićem na leđima. Samo da “jami” toliku lovu. I mi svi skupa “pušimo” takvu priču. Na Mamićevu žalost on ne pliva dobro iako sam ga pokušavao naučiti. \" kaže Ćiro u Večernjaku

  • sined 30.12.2007.

    nadam se da nisi pogrijesio kaj si ostal

Komentiraj...
Vidi sve komentare