To je to što me zanima!

Luka Modrić stiže na pripreme: Imamo šanse protiv Španjolske

Hrvatski nogometaš i jedan od najboljih veznjaka svijeta Luka Modrić pri odlasku na pripreme kratko je u prolazu španjolskim novinarima odgovarao na pitanja o reprezentaciji
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić (30) rekao kako Hrvatska ima šanse protiv Španjolske na Europskom prvenstvu u Francuskoj te je dodao da nije razgovarao sa suigračem iz Real Madrida Iscom Alarconom koji je u utorak ispao s liste putnika za Euro.

- Zadovoljni smo osvajanjem Lige prvaka. S Iscom nisam razgovarao, a vjerujem da je Lucas Vazquez zadovoljan što ide na Euro, siguran sam u to - rekao je Modrić novinarima na madridskom aerodromu Barajas Adolfo Suarez napuštajući Madrid.

Na pitanje ima li Hrvatska šanse protiv Španjolske na Europskom prvenstvu u prolazu je odvratio:

- Da, imamo - te produžio s obitelji ne zaustavljajući se. 

Modrić će se tijekom četvrtka pridružiti reprezentaciji koja se priprema u Rovinju. Hrvatska i Španjolska igrat će posljednju utakmicu u skupini D u Bordeauxu 21. lipnja.

Španjolski izbornik Vicente del Bosque u utorak je objavio konačni popis od 23 igrača na kojem se iznenađujuće našao napadač Real Madrida Lucas Vazquez koji dosad nije igrao niti za mlade reprezentacije Španjolske. S popisa su otpali vezni igrač Real Madrida Isco Alarcon (24) i vezni igrač Atletico Madrida Saul Niguez (21).

Idi na 24sata

Komentari 61

  • strmi007 02.06.2016.

    Modrinacija se nastavlja!

  • strmi007 02.06.2016.

    Hala Modrid

  • Saint Michael 02.06.2016.

    pa novinaru tupavi zasto nisi pitao da li spanjolska ima sanse s nama?...reci cu ti zasto..zato jer podcjenjujes hrvatsku poput tvog gazde babica...babiceva kuja

Komentiraj...
Vidi sve komentare