To je to što me zanima!

Luka Modrić uz Balea i Vaarta predstavio novi dres Spursa

Na internetskim stranicama Tottenhama u ponedjeljak navečer su predstavili tri verzije dresa za novu sezonu. Jedan od trojice manekena je i Luka Modrić...
Vidi originalni članak

Uz Garetha Balea i Rafaela van der Vaarta hrvatski veznjak pozira u novim garniturama: domaćoj, gostujućoj i zamjenskoj. Londonski klub dizajnom dresa vraća se klasičnom stilu, navode iz kluba.

Proizvođač je njemačka Puma, a na prsima majice novi je natpis: Aurasma. Odnosi se na najnoviji proizvod glavnoga klupskog sponzora, softverske kompanije Autonomy.

U prvoj će garnutiri igrači Tottenhama istrčati na White Hart Lane u dvoboju prvoga premierligaškog kola u idućoj sezoni, koji 13. kolovoza igraju protiv Evertona.

U The Sunu su iskoristili priliku za ismijavanje Modrićeva izbora za manekena:

"Dres promovira igrač koji želi otići iz kluba", pišu u najčitanijemu otočkom dnevniku referirajući se na nedavni Modrićev intervju nakon Chelseajeve ponude od 22 milijuna funti.

Vrlo je izgledno da su u Tottenhamu time zapravo javnosti željeli poručiti da će Modrić nove garniture dresova nositi i tijekom sezone 2011/12.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Kliker_1 21.06.2011.

    Modriću su dali tek da nosi rezervni dres.Ako im je toliko bitan,i zele ga zadrzat onda su mu trebali dat da prestavlja dres domaće garniture.

  • user_111137 21.06.2011.

    Znaci , dosadili ste i Bogu i naradu sa Lukom !!!

  • Chelsea_fan_1 21.06.2011.

    MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U MAN-U

Komentiraj...
Vidi sve komentare