To je to što me zanima!

'Luka, ne idi u Hrvatsku': Real traži Modrića da odbije Dalića

Real Madri d tražio je od Luke Modrića da odbije poziv na reprezentativno okupljanje za listopadske utakmice i da ostane u Španjolskoj kako bi zaliječio ozljedu gležnja zbog koje nije igrao od sredine rujna
Vidi originalni članak

Real Madrid traži od Luke Modrića da propusti listopadsko okupljanje hrvatske reprezentacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Modrić je na prošlom reprezentativnom okupljanju ozlijedio gležanj i od tada se oporavlja te još nije zaigrao za klub. S obzirom da "kraljevi" imaju podužu listu ozlijeđenih igrača, voljeli bi da se Modrić što prije vrati na teren. Kako ne bi riskirao ponovnu ozljedu, žele da se potpuno zaliječi i spreman vrati na teren, a smatraju da će se to teško dogoditi ako Modrić otputuje u Hrvatsku na okupljanje za kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo.

U Madridu se nadaju da će Modrić prihvatiti njihov zahtjev i da će se nastavljati oporavljati u Realovom centru u Valdebebasu, piše Marca i podsjeća da je klub slično tražio i od Edena Hazarda i Jamesa Rodrigueza koji su i poslušali želje svojih šefova. Nakon pregleda Hazardovog zdravstvenog kartona, Belgija mu je dopustila povratak u Španjolsku, a James je sam odlučio ne zaigrati za Kolumbiju u rujanskim utakmicama.

Međutim, Modrić je kapetan hrvatske reprezentacije i teško je za očekivati da će, samo zbog želje kluba, propustiti važne kvalifikacijske utakmice. Hrvatska se nakon četiri i pol godine vraća u Split, a na punom Poljudu će dočekati Mađarsku 10. listopada. Tri dana nakon toga Vatreni putuju u goste Walesu. Modrić te dvije utakmice sigurno ne želi propustiti...

Unatoč svemu, Real neće odustati od pritiska i pričekat će Modrićev razgovor s izbornikom Zlatkom Dalićem.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 26.09.2019.

    Ppa s obzirom da neigra vec dosta bas zbog ozljede koju je zaradio u repki mene ne bi iznenadilo da nedode na ove utakmice. Nije jos ni zalijecio glezanj kako spada i svakako bi mu bio rizik obnove ozljede da sada forsira i za klub i repku. Moze on zaigrati ili full tekme nikkako.

  • kakogod 26.09.2019.

    Ne bojte se. Dolazi i igrat će s jednom nogom. Lukin svetac zaštitnik iz Međugorja već mu je poslao poruku, a i Partija će se angažirat... :)

  • zer00 26.09.2019.

    Ja mu nebi zamjerio.. Po meni je najbolje napravio Manđo

Komentiraj...
Vidi sve komentare