To je to što me zanima!

Luka: Osjećam se sposobnim postati najboljim igračem Eura

Osjećam se sposobnim postati najboljim igračem Europskog prvenstva, zašto ne? Ovisi to i o rezultatu Hrvatske, rekao je hrvatski reprezentativac za Daily Star
Vidi originalni članak

Briljirao je protiv Irske, nešto slabiji je bio protiv Italije. Ako će nastaviti tim tempom, onda protiv Španjolaca slijedi opet dobra partija. Luka Modrić ne samo da je uvjeren da će odigrati sjajno u ponedjeljak, već ima i veće ambicije.

- Osjećam se sposobnim postati najboljim igračem Eura, zašto ne? Ovisi to i o rezultatu Hrvatske - rekao je Modrić za Daily Star.

Hrvatskoj treba pobjeda protiv 'furije' ili barem bod uz povoljan rezultat između Italije i Irske.

- Španjolska je najbolja reprezentacija svijeta, ali Talijani su pokazali kako se može protiv njih. Odigrali su fantastičnu utakmicu. Morat ćemo igrati kako najbolje znamo, s puno posjeda lopte i kreativnosti. Ja obožavam Andresa Iniestu i bit će mi zadovoljstvo igrati protiv njgea.

Hrvatski reprezenativac je otkrio i kako mu je uzor Zvonimir Boban te kako mu je na karijeru jako utjecao Harry Redknapp, sad već bivši trener Tottenhama.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • DRC_1 17.06.2012.

    ajde Luka samo daj sve od sebe i ne trebaš biti najbolji igrač prvenstva svi znamo što znaš i kako odigraš u Tottenhemu pa sad malo pokaži i tu

  • caniggia_st 17.06.2012.

    Drag si mi Luka,ali stani malo na balun. Na ovom prvenstvu nisi još najbolji niti u repki.

  • mvma 17.06.2012.

    hahahahhahahah, najboljim hahahahah? Sjedi 1!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare