To je to što me zanima!

Luka ozlijedio mišić: Upitan je za Realovu utakmicu sezone?!

Osjetio je bol u mišiću, ne vjerujem da je nešto ozbiljno, kaže Realov trener Zidane. Dio španjolskih medija već nagađa da je Modrić upitan i za uzvrat osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a 6. ožujka
Vidi originalni članak

Luka Modrić propustio je današnji Realov trening zbog ozljede.

Madriđani u srijedu (18.45) igraju zaostalu prvenstvenu utakmicu protiv Leganésa, a nakon što se odmarao u nedjelju protiv Betisa, Luka će gotovo sigurno propustiti i taj sutrašnji okršaj.

- Osjetio je bol u mišiću pa nije trenirao. No, razmišljamo samo o brzom oporavku, ne vjerujem da je riječ o nečem ozbiljnijem - objasnio je Zinedine Zidane.

- Nakon pregleda, Modriću je dijagnosticirana ozljeda biceps femorisa (zadnja loža, nap. a.) desne noge. Njegovo ćemo stanje i dalje promatrati - priopćila je Realova liječnička služba, uz dodatak da je istu ozljedu zaradio i Marcelo napustivši travnjak u utakmici protiv Betisa.

Dio španjolskih medija već nagađa da je Modrić upitan i za uzvrat osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a 6. ožujka, kada će na Parku prinčeva Real braniti 3:1.

Istina, Real više ne može obraniti naslov prvaka, ali bori se uopće za mjesto u Ligi prvaka, gdje također juri obranu titule.

Ukoliko se Luka teže ozlijedi, znaju u Realu da bi sve to bilo puno teže ostvarivo, zato moraju poštedjeti svoj ključni motor igre.

Za PSG je upitan i Marcelo, dok su Kroos i Vallejo i dalje izvan pogona.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • DambaTheBlackMamba 20.02.2018.

    Luka nam stari, sve češće su mu ozljede. Još Rusija i možda ako se sve posloži sljedeće EP ... a pravog nasljednika nema. Velika šteta da to Kova nije a pitanje dali će ikad biti ...

  • 123gogo 20.02.2018.

    Marcelo, Kroos i sada Modric. Ne pise se dobro Realu budu li bez ovog trojca na parku princeva.

  • arow 20.02.2018.

    Luka je kralj

Komentiraj...
Vidi sve komentare