To je to što me zanima!

Luka Pavlović: Želim tri čiste pobjede protiv Rijeke

U nešto više od tri tjedna Rijeka i Zagreb igrat će tri puta. U nedjelju će zagrebaši dočekati Riječane, a onda im slijede i dvije u Kupu
Vidi originalni članak

U nešto više od tri tjedna Rijeka i Zagreb igrat će tri puta. U nedjelju  će zagrebaši u Kranjčevićevoj dočekati Riječane, a onda im slijede i dvije utakmmice u četvrtfinalu Kupa. Na Kantridi i dalje energiju troše na neodigranu utakmicu protiv Dinama. I dalje ne vjeruju liječnicima i smatraju da odgode nije trebalo biti. Novom treneru Robertu Rubčiću ovo će biti treća utakmica na klupi Rijeke.
- Protiv Varteksa smo odigrali dobro, ali samo 60 minuta. Protiv Zadra smo odigrali loše prvih 20 minuta. Ako zaustavimo Krstanovića i Vugrinca, obavili smo pola posla - rekao je Rubčić.
Luka Pavlović neće moći računati na Marija Brkljaču, a odgovorio je Anasu Sharbiniju, koji je izjavio da je Rijeka bolja.
- Ja mislim da smo mi bolji. Nadam se da ćemo ih pobijediti u sljedeće tri utakmice. Sve se vrti oko braće Sharbini i Matka, a za Anasa imamo rješenje - izjavio je Zagrebov trener.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare