To je to što me zanima!

Luka pred novinarima: U Dinamu ostajem do ljeta!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nisam još sa Zdravkom Mamićem razgovarao o plaći. No i dalje stojim kod mišljenja da bi mi bilo neugodno s prevelikom plaćom, rekao je Modrić
Vidi originalni članak

Odluka kluba da ostanem u Dinamu me iznenadila, jer sve je već bilo pripremljeno za moj odlazak. No sretan sam što ostajem, Dinamo je ipak moj klub, rekao je Luka Modrić u prvom obraćanju javnosti nakon odluke kluba da još neko vrijeme ostane u Maksimiru.
Dugo je Luka odbijao dati bilo kakav komentar. Nagađanja su govorila da je ljut i razočaran, a spominjala se i vrtoglava plaća od čak tri milijuna eura.
- Nisam još sa Zdravkom Mamićem razgovarao o plaći. No i dalje stojim kod mišljenja da bi mi bilo neugodno s takvom plaćom sjediti u svlačionici s mojim suigračima. Taj iznos jednostavno nije realan za hrvatske prilike - kaže Dinamov kapetan.
Izvršni dopredsjednik 'ispalio' je kako je Luku zadržao u Dinamu ne bi li ga poštedio napora zahtjevnih stranih liga u predvečerje Europskog prvenstva. Pa će snagu skupljati u HNL-u, među društvom koje je nogometno odavno prerastao.
- Mislim da u HNL-u ne mogu napredovati koliko bih mogao negdje u inozemstvu, no moj će motiv biti još veći nego prije. Cilj mi je predstojeće razdoblje iskoristiti kako bih otklonio sve nedostatke u mojoj igri - tvrdi Modrić.
Mamić je najavio da će Luka u Dinamu igrati do 2009. godine, ali Modrić ipak misli kako će se pod Sljemenom zadržati nešto kraće.
- Očekujem da ću u Dinamu ostati do ljeta.
Dok je trajala sapunica oko njegova odlaska/ostanka, Luka se odmarao u Zadru, u obiteljskom okruženju.
- Blagdane sam proveo s obitelji i skupio dodatnu snagu. Obitelj me podržava u svakoj mojoj odluci, pa tako i u ovoj da ostanem. Barem ću im biti bliže nego da sam otišao, primjerice, u Englesku - na kraju je dodao Modrić.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 63navI 09.01.2008.

    \"jadan\" je Modrić kraj ovaki govnara u Dinamu i HNS-u... strašno mi ga je ža...da je on prije zna s kin ima posla nevirujen da bi bija i dalje tamo, pa makar i na njegovu štetu...

  • entoni 09.01.2008.

    Sretno Luka valjda se znaš izboriti za sebe !

  • udrugabu 09.01.2008.

    ..a šta ako mu se desi isto ko Lovreku danas?

Komentiraj...
Vidi sve komentare