To je to što me zanima!

Luka, Raketa i Miki: Koji igrač dođe na pressicu, taj zabije gol

Naime, dan uoči utakmice protiv Nigerije u Kalinjingradu, pred novinarima se našao kapetan Luka Modrić da bi na utakmici zabio gol. Hrvatska je, naravno, pobijedila 2-0. Tradicija se nastavila kroz sva tri kola SP-a...
Vidi originalni članak

HNS-ov glasnogovornik Tomislav Pacak izbacio je prilično dosjetljivu tezu na Instagramu vezanu za press konferencije Vatrenih.

Naime, dan uoči utakmice protiv Nigerije u Kalinjingradu, pred novinarima se našao kapetan Luka Modrić da bi na utakmici zabio gol. Hrvatska je, naravno, pobijedila 2-0.

Neposredno pred ogled s Argentincima u Nižnjem, Ivan Rakitić govorio je o svom prijatelju Lionelu Messiju iz Barcelone da bi im sutradan zapaprio za 3-0, novu pobjedu 'kockastih'.

Tradiciju je nastavio još jedan veznjak. Milan Badelj razgovarao je s predstavnicima medija dan prije meča s Islandom u Rostovu, onda im je zapaprio u trećoj pobjedi Hrvatske.

Vatreni u nedjelju 1. srpnja igraju osminu finala Mundijala protiv Danske. Opet u Nižnjem, našem sretnom mjestu.

Još nije poznato koji će se igrač pojaviti pred medijima u subotu, dan prije utakmice odluke. 

Mandžo, čekamo te...

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • kristijan26 28.06.2018.

    Tako je, svi na presicu!

  • cimerrr 28.06.2018.

    Naš centarfor Manđo je najbolji obrambeni igrač u svijetu.Njjegov je posao pomagati obrani,a ne zabijati golove,ako što zabije zabije.

  • bokoli 28.06.2018.

    mandzo neće puknut u okvir gola ovo prvenstvo kao što nije ni prošlo

Komentiraj...
Vidi sve komentare