To je to što me zanima!

Luka se oprostio od Casillasa, Pérez tvrdi: Nisam htio da ode

Sretno u novom poglavlju nevjerojatne karijere. Ponosan sam što sam igrao uz tebe zadnje tri godine, napisao je Modrić uz fotografiju na kojoj je zagrljen s Casillasom
Vidi originalni članak

Luka Modrić oprostio se od donedavnog suigrača Ikera Casillasa . Na Instagram-profilu posvetio mu je objavu.

- Sretno u novom poglavlju nevjerojatne karijere. Ponosan sam što sam igrao uz tebe posljednje tri godine - napisao je Modrić uz fotografiju na kojoj je zagrljen s Casillasom.

Podsjetimo, Iker Casillas napustio je Madrid nakon što je u klubu proveo 25 godina i preselio u Porto. Nije mu bilo lako oprostiti se pa je na rastanku zaplakao .

U ponedjeljak je Real organizirao oproštajnu konferenciju za novinare na kojoj je, uz Casillasa, bio i predsjednik Reala Florentino Pérez . Iako su španjolski mediji naveliko pisali kako je on glavni razlog za Ikerov odlazak, što su potvrdili i njegovi roditelji, on se branio.

- Bilo je puno pritiska na njemu u posljednje dvije godine. Moram poštovati njegovu odluku, ali htio sam da karijeru završi ovdje. Nitko iz Reala nije tražio od Ikera da napusti klub. Stigla je ponuda Porta koju smo razmotrili. Iker ima pravo napustiti klub zbog svega što je za njega napravio. Isto se dogodilo i s Raúlom. Ovdje nitko ne izlazi na stražnja vrata, moramo štovati naše idole. Iker ima pravo započeti novu fazu, a to će napraviti u sjajnom klubu i gradu - kazao je.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Mercedes s klasa 14.07.2015.

    Perez sustavno uništava dušu Reala... Sve u korist pohlepe... Kapetane....svaka suza je opravdana i dostojna svega sto si nam pružio zadnjih 25 godina...sretno ti i hvala za sve ono sto je značilo Real Madrid:) Silno ćeš nedostajati

  • Gambit 13.07.2015.

    Perez...ne kaki

  • Frenkyy 13.07.2015.

    Casillasu je ponuđeno da ostane u klubu kao drugi golman što je on odbio i odlučio otić(isto ko i Adan)! Njegov odabir.

Komentiraj...
Vidi sve komentare