To je to što me zanima!

Luka Modrić miran? Pogledajte što je vikao slovenskom sucu

Nedavno su ga suigrači opisali kao najmirniju i najbolju osobu u svlačionici, a na utakmici Reala i Manchester Cityja u polufinalu Lige prvaka (1-0) u srijedu Modrić je bio sve samo ne to
Vidi originalni članak

Kada je Zinedine Zidane preuzeo klupu Real Madrida, odlučio je da će mu Luka Modrić biti vođa momčadi. Naravno, zna se tko je glavni. Cristiano Ronaldo je glavna karika Realove momčadi, ali Zidane je trebao nekoga kome će moći vjerovati na terenu, nekoga tko više ima loptu u nogama i od koga sve kreće.

Polagano je prilagođavao Modrića na novu funkciju, Luka je sve više počeo ići prema naprijed i vježbati udarce na treninzima. Kako u fizičkom, tako ga je Zidane preobratio i u psihičkom smislu. Nedavno su ga suigrači opisali kao najmirniju i najbolju osobu u svlačionici, a na utakmici Reala i Manchester Cityja u polufinalu Lige prvaka (1-0) u srijedu Modrić je bio sve samo ne to.

Pokazao je karatker i vodio svoju momčad do pobjede, a kada ga je u 88. minuti zamijenio Mateo Kovačić, Luka je s klupe odigrao ulogu vođe do kraja utakmice.

Prilikom jednog starta nad Cristianom Ronaldom, Modrić je, vidno iznerviran, skočio s klupe i povikao na slovenskog suca Damira Skominu. Video gdje Modrić protestira zbog faula na Ronaldu nalazi se ispod, a sami procijenite što je Modrić rekao slovenskom sucu.

Idi na 24sata

Komentari 155

  • Martin Krpan 06.05.2016.

    Modrić da je pametan bi šutio ne pa da pravi još veću budalo od sebe. Nema veze odakle dolazi sudac....ako igraš za Real "moraš" uvijek pobjediti....moraš moj ku_ _c. Nije baš nešto....to dokazuje igrom za hrvatsku reprezentaciju.

  • Zorba 06.05.2016.

    Mene vise zanima zasto Modric kad igra za Rvacku igra tako lose, blijedo i nezainteresirano. Zakaj mu Rvacka domaja nis ne znaci!

  • leptir53 05.05.2016.

    a koliko igrača kaže dijeljiteljima pravde ružne stvari.. pa nikom ništa.. i to u nebitnim tekmama... a luka je samo podsjetio suca da je slovenac.. i ništa više :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare