To je to što me zanima!

Luka Stepančić: Ne znam kako im se da slaviti ovakvu pobjedu

Ne znam što bih vam rekao. Nemam pojma. Jučer sam mogao reći da smo zasluženo izgubili i da smo bili lošiji. Danas... igrali su oni dobro, ali ova završnica, ne znam uopće kako im se da slaviti, rekao je Stepančić
Vidi originalni članak

Hrvatski lijevi vanjski Luka Stepančić bio je silno razočaran nakon poraza od Njemačke (22-21).

- Ne znam što bih vam rekao. Nemam pojma. Jučer sam mogao reći da smo zasluženo izgubili i da smo bili lošiji. Danas... igrali su oni dobro, ali ova završnica, ne znam uopće kako im se da slaviti. Pokazali smo da možemo protiv jačih ekipa, Nijemci to definitivno jesu i zaslužuju naš respekt. Ipak, mislim da smo danas mi zaslužili više, ali tako je to u sportu - rezolutno je poručio Stepančić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Misli su okrenute ka borbi za kvalifikacije za Olimpijske igre.

- Svi smo dali sve od sebe, od prvog do zadnjeg, neke stvari nisu išle, ali smo ulazili unutra, tukli se, išli na glavu. Šego je isto pomagao koliko je mogao, ali eto, protiv nekih stvari ne možeš. Ispali smo, ali još uvijek se možemo boriti za Olimpijadu, i na tome moramo ustrajati. Ne samo zbog nas koji smo ovdje, nego zbog ostalih igrača koji nisu ovdje, a ići će na Olimpijadu - podvukao je hrvatski šuter.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • brajda 22.01.2019.

    Tipično,sad su suci krivi a to što mi vanjske linije uopće nemamo nije važno?? Stoje i ne mrdaju,sve na silu i individualno.Ja se ne sjećam kada smo mi zadnji puta zabili klasični skok šut.

  • makisaKZZ 22.01.2019.

    Komentirajte vi kolko hocete i pljujte po nasim deckima al ipak kapa dole svima.20 godina smo u samom vrhu rukometa.Spletom okolnosti uvijek nam promakne al dragi Boze tako je to u sportu.S pravom mogu reci da smo svjetska velesila u sportu opcenito uzevsi u obzir u kakvim nam uvijetima sazrijevaju sportasi.Svi vi kriticari koji ste samo tu jaki zapitajte se bi li se vi tolko odricali i dali punog sebe godinama da bi na kraju bili popljuvani od nekog iz kucne fotelje punih ustiju cipsa.

  • 22.01.2019.

    Ne znam kako si ti mozes pogledati u oci, kad god trebas nesto odigrati nemas m...da.. suci su nas krali ali to nema veze sa tvojom beskrvnom igrom

Komentiraj...
Vidi sve komentare