To je to što me zanima!

'Luka, što će ti tenk?' Dončić na utakmicu došao u neobičnom automobilu od 200 tisuća $

Slovenski košarkaš je prije godinu i pol potpisao petogodišnji ugovor vrijedan 207 milijuna dolara. Pa si može i kupiti što god poželi
Vidi originalni članak

Iako su mu tek 23 godine, Luka Dončić danas je ponajbolji košarkaš na svijetu i jedna od popularnijih osoba na planeti. Genijalac, majstor, čudo od igrača, kako hoćete. S 18 godina osvojio je Euroligu i Europsko prvenstvo, a s 19 godina stigao u NBA ligu kao treći pick na Draftu. Govorili su mu kako je trom i pretežak za najjaču košarkašku ligu, pričali su kako je precijenjen igrač. A on im je odgovorio onako kako samo on zna. Magijom na terenu. 

A ta magija je itekako na cijeni. U ljeto 2021. godine, predsjednik Dallasa samo zbog njega je došao u Ljubljanu i donio mu novi petogodišnji ugovor vrijedan čak 207 milijuna dolara! Trebalo se malo nagraditi za ugovor života i sjajne igre pa se Dončić pošteno počastio.

Slovenac se rijetko hvali raskošnim životom. S djevojkom Anamarijom Goltes živi u vili od 2,5 milijuna eura, a kakvog ljubimca Luka ima u garaži, pokazao je uoči jedne utakmice. Kamere NBA lige snimile su ga kako dolazi na parking i to u automobilu kojeg rijetko tko posjeduje. Doduše, mnogi su pomislili da će iz njega izaći kakvi superjunak ili vojno lice, a ne jedan od najboljih košarkaša današnjice.

Na utakmicu protiv Atlante došao je u ogromnom terencu Apocalypse 6x6 Hellfire. No, ovo nije klasični terenac. Izgleda kao oklopno vozilo i može vući sa sobom teret od devet tona. Ima šest kotača, čak 850 konjskih snaga, a vrijednost mu je oko 200 tisuća dolara. Mnogi ga nazivaju i tenkom. 

POGLEDAJTE PRESSICU ZDRAVKA MAMIĆA:

Idi na 24sata

Komentari 6

  • titin pionir 19.01.2023.

    Neko nezna šta bi sa parama ,a neko kopa po kontejnerima To ti je Anglosaksonsi svet Amerika prije svih 

  • AxaDeVill 19.01.2023.

    Fenomenalno izgleda! Pravi postapokaliptični zombiubojica od auta!

  • AfterLifer30 19.01.2023.

    Ima para pa se zajebaje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare