To je to što me zanima!

Igra Reala bez Luke jako pati: Modrić je Rafin ključni čovjek

Po ocjenama novinara Marce naš veznjak Luka Modrić bio je drugi najbolji igrač Reala na pripremama u Australiji i Kini. Bolji od njega bio je samo fantastični Isco
Vidi originalni članak

Real Madrid vratio se s priprema u Australiji i Kini. Osim brojnih treninga nogometaši Reala odradili su i četiri vrlo zahtjevne utakmice, a novinari Marce pokušali su ocijeniti učinak svih nogometaša 'kraljevskog kluba' na ovom dijelu priprema. A drugi najbolji za njih je bio Luka Modrić s prosječnom ocjenom 6,6. Bolji od njega bio je samo Isco koji je dobio sedmicu.

'Modrić je ključan i u momčadi Rafe Beniteza. Dokazao je da je ozljeda prošlost, a preko njega prolaze sve akcije Reala. Pokazao je na ovim pripremama da momčad ne funkcionira jednako dobro kada on nije tu', piše Marca u kratkom obrazloženju.

Iza Modrića ostale su velike zvijezde Reala Bale (6,5), Benzema (6,5), Ronaldo (6,2), Kroos (6,2), James (6,2)...

Modrić u ovom dijelu priprema nije igrao samo u utakmici s Interom zbog lakše ozljede, a u ostale tri utakmice dobio je po poluvrijeme. Real s pripremama nastavlja na Audi Cupu u Münchenu, a nakon toga seli u Oslo gdje će igrati s Valerengom. Prvenstvo za Real počinje 23. kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • parcov 02.08.2015.

    Luka je igrač kojeg vole suigrači,treneri i posebno navijači,...bravo Luka,..

  • Stručni komentator 02.08.2015.

    Luka dođi u Milan.

  • the Flash 02.08.2015.

    dok bude sve igro bit ce najbolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare