To je to što me zanima!

Lukakua su iz Uniteda ispratili kritikama: Ima preko 100 kila!

Romelu Lukaku (26) potpisat će petogodišnji ugovor s Interom, a Manchester United će zaraditi 65 milijuna eura. Navijači su ga u zračnoj luci u Milanu dočekali pjesmom, a iz Engleske je ispraćen oštrim riječima
Vidi originalni članak

Romelu Lukaku u četvrtak je sletio u Milano, otišao na liječnički pregled i očekuje se još samo potpis petogodišnjeg ugovora kojim će i službeno postati novi igrač Intera.

Belgijskog napadača Inter je Manchester Unitedu platio 65 milijuna eura, a može dobiti i dodatnih 10 milijuna kroz različite bonuse. U milanskoj zračnoj luci navijači Intera dočekali su ga pjesmom.

A iz Uniteda je ispraćen - kritikama. Legendarni igrač Uniteda prigovorio je Belgijcu da je bio izrazito neprofesionalac te da je imao višak kilograma dok je igrao u crvenom dresu.

- Priznao je da je imao višak kilograma! Pa težak je preko 100 kilograma! Zabijat će on golove i ići će mu dobru u Interu, ali neprofesionalizam je zarazan - napisao je Gary Neville na Twitteru, iako se prema fotografijama koje je Lukaku objavljivao s odmora ovoga ljeta ne bi reklo da ima problema s viškom kilograma.

Lukaku je Old Trafford napustio nakon dvije sezone tijekom kojih je zabio 42 gola u 96 utakmica. Prema informacijama stranih medija, u Interu će imati trostruko veću plaću nego u Unitedu, odnosno nešto više od 300 tisuća eura tjedno.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • arow 08.08.2019.

    Mislim da Inter grijesi

  • 08.08.2019.

    Mašina

  • kajtebriga 08.08.2019.

    A kakav je to muskarac ak nema 100kg.. pravi frajeri imaju po 120 :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare