To je to što me zanima!

Lukavi Nizozemci: Šalabahter donio Vatrenima nositeljstvo!

Nizozemska je žestoko pritisnula Njemačku, a do kraja je bilo preostalo još pet minuta. Treneru Ronaldu Koemanu pala je napamet ideja da Van Dijka pošalje na mjesto centarfora, a to mu nije mogao javiti zbog buke...
Vidi originalni članak

Nizozemska je nanijela još jednu šamarčinu u nizu njemačkoj reprezentaciji došavši do boda u posljednjim minutama, a taj bod im je donio prvo mjesto u skupini ispred Francuza i plasman na završni turnir Lige nacija.

No osim toga, gol Van Dijka je donio Hrvatskoj i status nositelja u kvalifikacijama za Euro, a gol vrijedan toga donio je stoper Liverpoola nakon jednog šalabahtera!

Nizozemska je žestoko pritisnula Njemačku, a do kraja je bilo preostalo još pet minuta. Treneru Ronaldu Koemanu pala je napamet ideja da Van Dijka pošalje na mjesto centarfora, a to mu nikako nije mogao javiti jer je vladala bučna atmosfera u Gelsenkirchenu.

Odlučio se Koeman na staro provjereno rješenje, šalabahter, i pogodio! Poslao je papirić preko suigrača do kapetana Nizozemske, a na papiriću je pisala postava Nizozemaca.

Van Dijk je otišao na mjesto centarfora, i kako bi se ono reklo, ostalo je povijest. Zabio je nakon nekoliko minuta za 2-2 i veliko slavlje svoje momčadi, a tako i donio Hrvatskoj status nositelja.

Hvala, Van Dijk!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • aavent 20.11.2018.

    Ne znam sta je tu cudno, to se radi cesto, i u Realu Ramos odlazi naprijed kada gube pred kraj utkamice i u Barci Pique (realno to im je protiv Raya donjelo pobjedu) i u dosta ekipa se to moze vidjeti

Komentiraj...
Vidi sve komentare