To je to što me zanima!

Luki lova do krova: Za 6 sezona zarađuje 30 mil. €

Za njega su se zanimali mnogi: Chelsea, Inter, Real i Manchester, ali Tottenham je odlučio zadržati Luku Modrića. Potpisao je na 6 godina...
Vidi originalni članak

Evo, sjedimo u dubrovačkom restoranu Proto, na stolu je ugovor koji Luka upravo potpisuje s Tottenhamom. Ugovor je strašan, bit će apsolutno najplaćeniji hrvatski nogometaš, rekao je Zdravko Mamić, koji je zajedno s bratom Zoranom ugostio predsjednika Tottenhama Daniela Levyja.
Za Luku su se navodno interesirali Chelsea, Inter i madridski Real, a Sir Alex Ferguson već je spremio 30 milijuna eura. No čelnici Tottenhama odlučili su zadržati Modrića i ponuditi mu uvjete kakve ne bi imao ni u najvećim klubovima. Luka je potpisao ugovor na šest godina koji mu na godinu jamči pet milijuna eura. Prevedeno, mjesečna plaća bit će mu oko 400.000 eura ili tri milijuna kuna.
- Da, bilo je ponuda iz drugih klubova, ali nije mi u interesu otići. Posljednja sezona i ulazak u Top 4 pokzatelj je onoga gdje se nalazimo. I klub i ja mislimo da možemo napredovati i nastaviti dalje u cilju osvajanja svega što želim sa Spursima - rekao je Modrić z stranice kluba.
- Luka je to apsolutno zaslužio, najzaslužniji je za Tottenhamov ovosezonski uspjeh - kaže Mamić.
Predsjednik Tottenhama u Dubrovnik je doputovao u subotu popodne. Odmah po dolasku Zdravko Mamić odveo ga je u restoran Nautica, vlasnika Mate Gjurovića, člana Skupštine Dinama. Tamo su uz škampe, pečenu ribu, jastoga i ostale specijalitete dubrovačke kuhinje dogovarali pojedinosti. No za potpis ugovora pričekali su nedjelju. Levy je u 10 sati, zajedno s Lukom, krenuo u obilazak Dubrovnika, dok su ih Mamići čekali u središtu grada, u ribljem restoranu Proto. Luka i predsjednik Tottenhama pridružili su im se u 12 sati.
- Levy je bio oduševljen gradom, prijamom, ma svime - rekao je izvršni dopredsjednik Dinama.
Osim produljenja ugovora, Mamić je dogovorio i prijateljski susret Tottenhama i Dinama.
- Željeli su već ovog ljeta doći u Zagreb i odigrati prijateljski susret, no nama to ne odgovara jer smo u to vrijeme zauzeti europskim obvezama. Tako da smo se dogovorili da će Tottenham doći u Zagreb sljedećeg ljeta. Ipak slavimo 100 godina kluba, red je da dođu u Maksimir, ne mi u London. Bit će to dar navijačima za proslavu sto godina kluba - završio je Zdravko Mamić.
Luka je potpisom novog ugovora sa Spursima postao najplaćeniji hrvatski sportaš.


GAZDA SVE SAM RIJEŠI
Predsjednik Tottenhama, čuvši tko se sve zanima za Luku Modrića, u Dubrovnik je doletio privatnim avionom. Slično je bilo i pri Modrićevu odlasku. Čim se u priču upleo Newcastle, Levy je odmah sjeo u privatni avion i doletio u Zagreb.


BRAĆA SU IM DOMAĆINI
Zdravko i Zoran Mamić u Dubrovnik su stigli isključivo kao Lukini prijatelji i domaćini predsjedniku Tottenhama s kojim su dogovorili susret

Idi na 24sata

Komentari 20

  • sajo0105 30.05.2010.

    Nije mi nimalo jasno sta Mamici vise imaju sa njim,prodali su ga i gotova stvar,sta bi jos htjeli,neka ga puste da decko zivi!!!

  • user_47232 30.05.2010.

    zasluzio0 je..igra velicanstvenoo,za 3-4 godine moze postati jedan od najboljih nogometasa ikad(p.s.i sad je,njegov talent nije sporan,ali bi treba0 jos raditi i siguran sam da ce luka biti novi zidan)

  • bosnia_80 30.05.2010.

    sve je to ok, ali jedno treba imati na umu....tottenham je veliki klub..no nije ni blizu manchesteru, ni arsenalu..a po financijama su jako daleko i od chelsea i manchester c.! sa ovakvim ugovorima, pijetlovi bi lako mogli doživjet sudbinu \"mornara\" koji su u prošloj sezoni \"potonuli\"...

Komentiraj...
Vidi sve komentare