To je to što me zanima!

Lukić: Prosinečki će morati objasniti lošu igru u Letoniji

Crvena zvezda pobijedila je na gostovanju Ventspils (2-1) u prvoj utakmici trećeg pretkola Europske lige golom u 3. minuti sudačke nadoknade, no predsjednik je ljut
Vidi originalni članak

Veliki je to kapital za uzvrat u Beogradu u četvrtak, ali predsjednik crveno-bijelih Vladan Lukić bio je poprilično ljutit nakon gostovanja u Letoniji.

- Zadovoljan sam samo rezultatom! Igra je bila loša, rekao bih čak da je ovo bila naša najlošija utakmica u novoj sezoni, računajući i pripremno razdoblje. Ne znam što se dogodilo igračima, ali to je već pitanje za Prosinečkog. On će imati jako mnogo posla da te probleme riješi u kratkom roku - izjavio je Lukić za srbijanske medije.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • hej dude 29.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dusansk 29.07.2011.

    Zvezda kad je pobjedila u finalu kupa prvaka igrala je katastrofalno, ali je ipak pobjedila. Niko ni ne priča KAKO je igrala tog dana, već se pamti samo rezultat.....

  • user_42221 29.07.2011.

    bravo, glupson bravo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare