To je to što me zanima!

'Lukin nasljednik' Badelj iskoristio svaku minutu

Dinamo je pobijedio bosanskohercegovačkog drugoligaša GOŠK 3-0 na turniru u Gabeli. Mladi Milan Badelj oduševio s nekoliko lijepih poteza
Vidi originalni članak

Pobjedom u debiju Zvonimir Soldo započeo je svoj put u Dinamu. U prvom poluvremenu utakmice protiv GOŠK u Gabeli to se nije dalo naslutiti. Iako su “modri” igrali u najjačem sastavu, igra nije baš bila dojmljiva.
- Vidi se da su igračima 'teške noge’. Zadovoljan sam Bišćanom i Drpićem te Pokrivačem i Vukojevićem, a ono s čime nisam reći ću samo igračima - rekao je Soldo.
U nastavku je Dinamov trener šansu dao Milanu Badelju. Potencijalni Modrićev nasljednik s nekoliko je poteza pokazao da bi to doista mogao biti.
U najboljoj formi u ovom trenutku je, čini se, Mario Mandžukić. Dinamov napadač bio je rastrčan i domaću je obranu nekoliko puta napravio smiješnom. Odmah do njega bio je Josip Tadić. Ušao je u nastavku i zabio dva gola u pobjedi “modrih” 3-0. Dinamo je poveo autogolom Kojića.

'STOP' ZA TORCIDAŠE
Na utakmici u Gabeli bilo je više od 2500 navijača. Policija nije dopustila dolazak oko 300 torcidaša.

FALI MU IGRAČA
Soldo zbog ozljeda zasad ne može računati na pola momčadi: nedostaju mu Sammir, Koch, Šokota, Mikulić...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mistok 19.01.2008.

    sada slijede komentari tipa: GOSK je razvalio dinamo samo nije imao srece, ili bili smo bolji ali suci su pomogli dinamu.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare