To je to što me zanima!

Lukšino iznenađenje na putu? Talijani pišu: Hajduk već neko vrijeme nagovara Roga da dođe

Splićani već neko vrijeme pokušavaju nagovoriti Roga da se vrati u Hrvatsku. U pitanju je posudba, Hajduk ga ne bi otkupio. Osim njih zainteresiran je i trojac iz Bundeslige, pišu talijanski mediji
Vidi originalni članak

Cagliari je ispao u drugi rang talijanskog nogometa, a tamo je još uvijek povremeni hrvatski reprezentativac Marko Rog (26) koji se vraća nakon dvije teške ozljede koljena. Ponuda ne nedostaje, a pitanje je kamo će se nogometaš iz Nedeljanca uputiti na novi uspon u karijeri. 

DOBRA ATMOSFERA NA POLJUDU Melnjak u intervjuu govorio o pojačanjima, prekinuo ga Lukša i 'naredio': Moraš na trening

Talijanska Gazetta piše kako je ponudu već poslao novi član Serie A Cremonese, a portal Centrotrentuno sa Sardinije piše kako je u igri za Roga i splitski Hajduk.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Splićani već neko vrijeme pokušavaju nagovoriti Roga da se vrati u Hrvatsku. U pitanju je posudba, Hajduk ga ne bi otkupio. Osim njih zainteresiran je i trojac iz Bundeslige - Wolfsburg, Union Berlin i Eintracht Frankfurt - pišu Talijani.

Podsjetimo, Rog je u rekordnom HNL transferu 2015. godine prešao iz Splita u zagrebački Dinamo za pet milijuna eura, a godinu dana kasnije je za 15 milijuna eura otišao put talijanskog Napolija koji ga je za isti iznos poslao u Cagliari. No, tad su uslijedile ozljede i nesreća povremenog reprezentativca.

Predsjednik 'bili' Lukša Jakobušić najavio je još jedno veliko pojačanje, a tko zna, možda se radi upravo o Rogu koji bi u Hajduku mogao zaigrati s bratićem Dariom Melnjakom (29).

Idi na 24sata

Komentari 136

  • shvenji2 13.07.2022.

    Zanimljivo kako su određeni navijači reagirali kad se spominjao povratak Pjace ili dolazak Drmića, a kako na povratak Roga... Sva trojica imaju staklene noge i sva trojica su pravi mačak u vreći, ali samo za Roga su ovakvi komentari po portalu... Da je odabrao drugi klub siguran sam da bi i priča bila drukčija... Isto bi se dogodilo i ako Moro dođe... Daj budite dosljedni u onom što pišete 

  • jajan hemeroidi 13.07.2022.

    Lukša jakipušač k..ca

  • gziratoboli777 13.07.2022.

    hajduk inaće kupuje otpisane igrače,da im dobru plaću,juzba i menađer litavac uzimaju pola i sve čisto

Komentiraj...
Vidi sve komentare