To je to što me zanima!

Lutz odlazi na Kosovo: Želim s Pejom plasman u ABA ligu'

Privuklo me to što je klub vrlo ambiciozan i što ću imati priliku realizirati svoj program. Klupski cilj je plasman u regionalnu ABA ligu, rekao je Lutz za tportal.hr
Vidi originalni članak

Dolazak Nevena Spahije na klupu Cibone bio je jasan znak da 'vukovi' ne računaju na Danijela Lutza kao glavnog trenera. Obzirom da mladi strateg ne želi ponovno igrati ulogu pomoćnika, odlučio se na odlazak, a sljedeće destinacija mu je Kosovo.

Točnije, preuzima KB Peju, a to je i potvrdio za tportal.hr.

- Privuklo me to što je klub vrlo ambiciozan i što ću imati priliku realizirati svoj program. Klupski cilj je plasman u regionalnu ABA ligu i u tom smjeru ćemo graditi momčad - rekao je Lutz.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • KosovO_2 17.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • torcida_dinamo 06.07.2013.

    Pise se "PEĆ", a ne Peja.Nemojte da se albanizirate

  • mrkimiok 06.07.2013.

    hehehe ovo je presmijesno... klubovi sa KiM ce igrati ABA ligu za mozda jedno 10,15 godina..mozda ce i uskoro igrati ABA ali tu nece biti srpskih klubova a bas nisam siguran da celnicima ABA to odgovara tako da je ovo bzvz izjava od Lutza !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare