To je to što me zanima!

Lyon doveo Edersona iz Nice, nasljednika Juninha

Ederson je već sada klasa spremna podići igru Lyona na višu razinu, o novom igraču Lyona rekao je predsjednik kluba Aulas
Vidi originalni članak

Mislim da bi Ederson mogao biti Juninhov nasljednik u Lyonu. Uostalom, na transferu i možemo zahvaliti Juninhu. Njegova je uloga bila ključna u dovođenju ovoga velikog pojačanja, rekao je predsjednik francuskoga prvaka Jean Michel Aulas nakon što je 22-godišnjak iz Nice potpisao za Lyon. Ederson je u utorak obavio liječnički pregled i obvezao se da će do 2012. biti igrač "lavova" s Gerlanda. No još nije utvrđeno otkad će nositi Lyonovu majicu. Brazilski veznjak želi idućih šest mjeseci provesti na posudbi u Nicei, svom dosadašnjem klubu, a čelnici Lyona žele ga svojoj momčadi priključiti odmah.
- Nastojat ćemo u ovo malo vremena što imamo uvjeriti Edersona da dođe odmah na Gerland - izjavio je Aulas, presretan što je Edersona "upecao" prije nego ga je uzeo neki od velikih klubova.
- Ederson je već sada klasa spremna podići igru Lyona na višu razinu. Važno nam je imati ga odmah i u financijskom, odnosno marketinškom smislu jer njegov transfer stajao nas je sveukupno oko 14 milijuna eura - dodao je predsjednik Lyona.

USKORO NOVI UGOVOR BENZEMI
Nismo još dogovorili sve detalje novog ugovora, ali hoćemo, i to vrlo brzo, odgovorio je Aulas na pitanje hoće li Karim Benzema potpisati novi ugovor s Lyonom. Detalji nisu poznati, ali ugovor će vjerojatno biti višegodišnji.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare