To je to što me zanima!

Lyon je ispao od Nice u Kupu, Lovren je igrao devet minuta...

Lyon je izgubio od Nice 3-1 u osmini finala francuskog kupa. Sva četiri gola na ovom susretu pala su u prvih 15 minuta utakmice. Lovren je igrao samo devet minuta...
Vidi originalni članak

Nogometaši Lyona ispali su u osmini finala tamošnjeg Liga kupa. Nica ih je kao domaćin pobijedila 3-1, a svi su golovi pali na samom početku ogleda. 

Već je u 15. minuti rezultat bio 3-1 i sve do kraja se nije mijenjao. Domaćin je poveo u 6. minuti pogotkom Eysserica s bijele točke, ali je već u idućem napadu bilo 1-1 nakon što je izjednačio Gomis. Pred Lyonovim vratima je vrlo brzo opet bilo uzbudljivo, pa je prvo Traore u 9. minuti doveo Nicu u vodstvo 2-1, a Civelli je u 15. povećao na 3-1.

Iako je Lyon do kraja utakmice bio bolja momčad, ne da nije uspio izjednačiti i približiti se mogućem prolazu, već nije niti smanjio do kraja ogleda.

U 89. minuti je Lyon ostao i s igračem manje (drugi žuti karton srpskog nogometaša Biševca), dok je hrvatski reprezentativac Dejan Lovren za Lyon igrao od 81. minute.

Francuski Liga kup, osmina finala:

Nica - Lyon 3-1 (Eyssseric 6-11m, Traore 9, Civelli 15 / Gomis 7)

Idi na 24sata

Komentari 2

  • marko madrid 01.11.2012.

    samo Dinamo i Mamić ne valjaju...a pogledajte jedan Lyon jel to i Napoli ispao...a koliko bolje igrače imaju...gl da je kad dinamo ispadne to kraj svijeta i Mamićevo zlo i krivnja...ma daaaaaaaajte me nemojte!!!

  • IvanRamljak 31.10.2012.

    ETO NE ISPADA SAMO DINAMO

Komentiraj...
Vidi sve komentare