To je to što me zanima!

Lyon je spreman prodati Benzemu u Inter ili United

Predsjednik Aulas za lokalni dnevnik iz Lyona rekao je da je spreman prodati Karima Benzemu. Na stolu ima ponude Intera i ManUtd-a
Vidi originalni članak

Vodstvo Intera izdvojilo je 40 milijuna eura za napadača Lyona Karima Benzemu, kojeg žele vidjeti kao nasljednika Zlatana Ibrahimovića u vrhu napada. Ponuda pokazuje kako su već u potrazi za Zlatanovom zamjenom. On je na pragu odlaska otkad je njegov menadžer prošlog tjedna posjetio i Barcelonu i Madrid.
Prema pisanju lista "Le Progres" predsjednik kluba Jean Maria-Aulas spreman je na porodaju Benzeme. Za lokalni dnevnik iz Lyona rekao je kako su svi igrači na prodaju pod odgovarajućom cijenom.
U utrci za Francuza Inter će morati potući jaku konkurenciju, koju ima u Manchester Unitedu. Trener Alex Ferguson mladog napadača Benzemu vidi kao idealnog koji bi momčadi vratio talent kakav su izgubili odlaskom Cristiana Ronalda. U međuvremenu Inter je odbio ponudu Tottenhama za Sulleya Muntarija:
- Presretan je što će ostati u dresu Intera, ima važeći ugovor još četiri godine i želi nastaviti ovdje osvajati trofeje - rekao je veznjakov menadžer Fabien Piveteau.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tahuti 12.06.2009.

    sir alex radi, a ronaldo se srozava................

Komentiraj...
Vidi sve komentare