To je to što me zanima!

M. Brbić: Neka Dinamo pita u Rijeci ako im trebaju golmani

Nikakav kontakt nismo imali s Dinamom vezano uz naše golmane, rekao je Marin Brbić. Da ih nisu kontaktirali potvrdili su i Hajdukovi golmani Blažević i Kalinić
Vidi originalni članak

Nakon što je Pablo Migliore najavio odlazak iz Dinama, neki su brže, bolje njegovu zamjenu potražili na Poljudu. Prema tim, očito neprovjerenim, informacijama Dinamo je bio zainteresiran za angažman Lovre Kalinića dok je Hajduk navodno nudio Gorana Blaževića.

- Nikakav kontakt nismo imali s Dinamom vezano uz naše golmane. Ako im treba golman neka ga potraže u Lokomotivi, Rijeci... - rekao je predsjednik Hajduka Marin Brbić

Na isto pitanje Lovre Kalinić se samo u prolazu nasmijao, a cijelu priču je demantirao i Goran Blažević.

- Niti je Dinamo mene ikad kontaktirao, niti sam ja ikad kontaktirao njih. Takve insinuacije smatram gomilom laži koje ne zaslužuju ozbiljan komentar - kazao je Blažević koji je još u potrazi za inozemnim angažmanom.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • glas22 24.07.2013.

    svu nemoć i jad,lopovluk,nesposobnost iz uprave hajduka prikazuju tako da seru po drugima,niste vrijedni da sjedite u upravi,sramota,gledajte na klub hajduk..

  • JosipPrelčec 24.07.2013.

    Ljudi moji zašto na sjedate na laži ovi novinara.Sigurno je Mamić rekao njima da ide po golmana u Hajduk,zašto ne vidite da prave razor među nama.Hrvat je u Slavoniji.Dalmaciji,Zagorju.Istri i dalje da ne nabrajam.Malo nas ima ali smo govna kad se palimo na provokacije.

  • solin2 24.07.2013.

    Poštovani, molimo Vas da pišete s isključenim Caps Lockom kao i svi ostali korisnici na portalu. LP, Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare