To je to što me zanima!

M. Čilić: Na tvrdoj podlozi osjećam se fantastično...

Naš najbolji tenisač, 13. na svijetu, izborio je polufinale milijunskog turnira u Washingtonu. Po peti put je pobijedio Srbina Janka Tipsarevića
Vidi originalni članak

Trava mi je najdraža podloga. Ali tvrda podloga je odmah tu, na drugome mjestu. I na njoj se osjećam fantastično, rekao je Marin Čilić, koji igra sjajno na američkoj turneji.
Naš najbolji tenisač, 13. na svijetu, izborio je polufinale milijunskog turnira u Washingtonu. Pobijedio je Janka Tipsarevića 7-6 (4), 6-4. Bila je to njegova peta pobjeda u jednako toliko mečeva protiv srpskog tenisača.
- Osjećam se kao na početku sezone. Nadam se da će ova forma potrajati i da ću ovako igrati na svim ostalim turnirima iz serije US Opena. Pa i na US Openu u New Yorku - rekao je 21-godišnji Međugorac, koji je u siječnju igrao polufinale Australian Opena, što mu je najbolji Grand Slam rezultat u karijeri.
Na početku godine Marin je još osvojio naslove u Chennaiju i Zagrebu, a u svibnju je izgubio u finalu Münchena. Nakon toga upao je, kako sam kaže, u crnu rupu...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • jure50 07.08.2010.

    kakav kraj tek je poceo idemo do kraja

  • areljano 07.08.2010.

    slatka pobjeda protiv tipsarevica ....naprijed hrvatska

  • macak599 07.08.2010.

    Svaka cast marinu,al danas kraj puta. Nalbandian je jedan od najboljih na svijetu,ako ne i najbolji kad mu se da igrati! Cestitke na polufinalu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare